Ga naar veiling

Zaterdag 21 april
Benefietdiner
plus veiling

In samenwerking met Vergadercentrum IJSSELSTAETE nodigen wij u van harte uit voor een BENEFIETDINER met aansluitend een verrassende VEILING. De opbrengst van het diner en de veiling komt 100% ten goede aan ons familiekindertehuis TInkerbell.

Benefietdiner

Voor 75 euro geniet u van een speciaal drie-gangen-menu. Er staan vijf koks in de keuken: Onze IJsselsteinse chef-kok Leonie van Mierlo, opgeleid door de legendarische Cas Spijkers, Leonie heeft vele kookboeken op haar naam staan en geeft les op de Cas Spijkers Academie. Robert Verweij, tv-kok en eigenaar van Teest Culinaire Opleidingen. Ook staat achter de pannen: kok Henny van Ooyen, bakker en levensgenieter. Henny heeft vele kookfanaten nog beter leren koken. Tesamen met Margôt van der Oest en Angela Staats zijn zij verantwoordelijk voor een klinkend en smakelijk diner. Voor 30 gasten is er plaats in de grote zaal.

Privat Diner

kinderen stichting roemeense kinderhulp

Ook is er op deze avond plek voor een Privat Diner. In een gezellige besloten ruimte kunt u samen met vrienden, collega’s of familie genieten van het diner. Er zijn twee Privat Diners ruimtes beschikbaar. Deze zijn alleen als groep van 8 te reserveren.

Totaal aantal gasten: 46
Locatie: IJsselstaete, Industrieweg 31 IJsselstein
Aanvang: 17.30 (aansluitend om 20.00 uur veiling)
Kosten benefietdiner: € 75,- per persoon, inclusief drank
Kosten Privat Diner: € 600,- (€ 75,- per persoon, inclusief drank)
Kaarten kunt u bestellen door een mailtje te sturen aan:
Tinkerbell-diner@srkh.nl of bel 0615577155.

Aansluitend verrassende veiling

Om 20.00 uur start onder leiding van Veilingmeester Harry Singeling een veiling die meer dan de moeite waard zal zijn! Iedereen is welkom om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Op onze VEILING-site kunt u zien wat er geveild gaat worden. U vindt deze site via onze website of via een link op onze facebook-pagina. We kunnen al verklappen dat er kunst wordt geveild van Dick Versluis, beeldend kunstenaar uit IJsselstein. Er worden dagelijks nieuwe items aan de site toegevoegd. Houdt de site dus in de gaten! U kunt ook al digitaal bieden. Kijk voor de voorwaarden op de site.

De veiling is openbaar.
Iedereen is welkom om 20.00 uur in Vergadercentrum IJsselstaete, Industrieweg 31 te IJsselstein.
De toegang is gratis.

Meer info: www.srkh.nl

logo stichting roemeense kinderhulp

Geef Tinkerbell nieuwe vleugels

Wij dragen de Stichting Roemeense Kinderhulp al jaren een warm hart toe. Wij volgen hen op de voet met hun hulpgoederentransport, de kindervakantie en hun derde grote project: het familiekindertehuis Tinkerbell, dat staat in Sovata, Roemenië.

24 kinderen hebben de kans gekregen te mogen opgroeien in het kindertehuis dat is gebouwd en wordt gerund door de Stichting. De kinderen die in Tinkerbell wonen, krijgen de kans op een beter leven dan hun familie, die in erbarmelijke omstandigheden woont.

Hoe wrang is het, dat juist zo’n mooi project in gevaar dreigt te komen door nieuwe wetgeving van de Roemeense Overheid!? Alleen meer nieuwe donateurs kunnen voor-komen dat het voortbestaan van Tinkerbell in gevaar komt, zo luidde de noodoproep van de Stichting.

Hoe kan je als bedrijf beter laten zien waar je voor staat dan dat te doen met een benefiet voor het familiekindertehuis Tinkerbell via de IJsselsteinse Stichting Roemeense Kinderhulp!?

De noodklok luidt voor Tinkerbell, Ze heeft dringend nieuwe vleugels nodig. U leest er alles over op www.srkh.nl.

Met elkaar geven we de magie terug aan Tinkerbell en wij beloven u een fantastische avond.

Angela Staats en Harry Singeling

Het doel van deze avond is een zo hoog mogelijke opbrengst voor Tinkerbell.

Heeft u nog een mooi item of dienst voor de veiling?

Stuur dan een mailtje naar veiling@srkh.nl of bel naar de veilingmeester 0620044399.

Wij komen het graag ophalen!

Hartelijk dank!

Meer info: www.srkh.nl

logo vergadercentrum ijsselstaete