Real time web analytics, Heat map tracking

broodproject 1

 

Onze maatschappelijk werkster Kata bezoekt de biologische ouders van de kinderen in Tinkerbell eens in de drie maanden. Dat zijn niet de meest vrolijke bezoekjes. De kinderen zitten niet voor niets in Tinkerbell, zij zijn daar komen wonen omdat hun ouders niet voor hen konden zorgen. Ze leven dus vaak in zeer erbarmelijke omstandigheden.

Kata brengt de ouders kleding en voedsel zodat ze even iets extra’s hebben. Geld kunnen we ze niet geven, omdat ze daar niet mee overweg kunnen. Maar uit een spontaan aanbod voor hulp van een donateur is een project geboren waarmee we deze families toch iets meer kunnen steunen. Voor ongeveer 16 euro per maand kunnen we 1 brood per twee dagen voor ze kopen.

Inmiddels hebben we dat met één van de families uitgeprobeerd en het resultaat is positief.

 

broodproject 2

 

We werken met een lokale bakker die de administratie voor ons bijhoudt. Bij ieder bezoek van Kata controleert zede boeken en doet een betaling voor de aankomende periode. De ouders krijgen geen geld in handen, maar kunnen om de dag een brood ophalen bij de bakker.

Op deze manier bouwen we beetje bij beetje aan het welzijn van de biologische ouders en dat komt uiteindelijk ook de kinderen in Tinkerbell weer ten goede, want zo worden bezoekjes bij hun ouders mogelijk en makkelijker.

Lijkt u dit ook een mooi idee om families op deze manier te helpen en zeker te weten dat uw geld goed terecht komt? Neem dan contact met ons op en wordt donateur van Tinkerbell en steun op die manier ook de biologische ouders van de kinderen!