Real time web analytics, Heat map tracking


Naast het jaarlijkse hulpgoederentransport en de kindervakanties probeert de Stichting ook daar waar het nodig is incidenteel hulp te bieden. Onze aandacht gaat daarbij uit naar de zwakkeren in de samenleving: kinderen, ouderen en gehandicapten.

We gaan heel zorgvuldig om met de incidentele projecten, want we kunnen het geld van onze sponsors maar één keer uitgeven. Ook bij Tinkerbell lopen we nog steeds tegen zaken aan die verbeterd kunnen worden, maar waar een investering voor nodig is. Voor al deze zaken zoeken we ook dit jaar weer sponsors.

De aard van de projecten is heel verschillend. Het kan zijn dat er vanuit een school een verzoek komt om een bijdrage voor de renovatie van een gymlokaal, of het vernieuwen van een centraleverwarmingsketel. Of van een familie die geconfronteerd wordt met enorm hoge kosten voor een medische behandeling of medicijnen. Ook een bijdrage voor het volgen van een studie kan een vraag zijn. Voor die laatste vraag is er een apart studiefonds waarvoor men een aanvraag kan indienen.

De overige vragen worden door de lokale organisatie Pro Sovata genoteerd en voorzien van de nodige detail- en achtergrondinformatie m.b.t. de kosten van het verzoek. Het bestuur beslist daarna of de vraag kan worden gehonoreerd en of daarvoor een project wordt geopend; dat betekent dat voor dat project dan een of meerdere sponsoren worden gezocht.

Welke projecten er momenteel lopen vindt u op de volgende pagina (klik hier).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.