Real time web analytics, Heat map tracking

 

kacso kinga

Twee jaar geleden zochten we een of meer sponsors voor Kinga Izabella Kacsó. Kinga studeert rechten. Haar ouders doen erg hun best om haar daarbij te steunen, maar een studerend kind kost veel geld. We zochten, en vonden, een of meer sponsors die Kinga met € 13,50 per week konden steunen. Hoe gaat het nu met haar?

Kinga zit nu in het derde jaar van haar studie, hierna moet ze nog een jaar. Met haar studie gaat het goed, maar de financiële situatie van haar ouders is verslechterd. Door de financiële crisis is hun salaris met 25% verminderd. En vorig jaar kregen ze ook voedselbonnen, maar dit jaar is dit helaas ook niet meer doorgegaan. Kinga is op zoek gegaan naar een bijbaantje, zodat ze haar ouders kan ondersteunen. Ze werkt nu elk weekend voor een klein salaris. En naast een volledige studie is dat erg zwaar. Toch prijst ze zichzelf gelukkig, want hoe moeilijk het voor haar ouders ook is, ze hebben nooit gezegd dat ze maar moest ophouden met haar studie.

We hopen dat het dit jaar ook weer lukt om voldoende sponsors bij elkaar te krijgen om Kinga verder te laten studeren. Wilt u het verschil in haar leven maken? Neem dan even contact met ons op.

   

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Roemeense kinderen hebben een droom, met uw hulp wordt die werkelijkheid!