Real time web analytics, Heat map tracking

 

Rotary 2016 02

In 2015 organiseerde Lopikerwaard een benefietavond waarvan de opbrengst aan onze Stichting werd geschonken. Naast alle andere activiteiten hebben wij sinds een aantal jaren een studiefonds, waarmee we jongeren ondersteunen die zelf niet de financiële mogelijkheden hebben om een studie te bekostigen. Ook de Rotary Lopikerwaard vindt dit een geweldig doel. Niet alleen de student is hiermee geholpen, maar ook op de lange termijn is dit een goede investering in de ontwikkeling van Roemenië als land.

Door het succes van de avond, de leuke reacties van de bezoekers op de benefietavond en het aantoonbaar langdurige effect dat het ondersteunen van studenten heeft, besloot het bestuur van Rotary Lopikerwaard dit evenement ook in 2016 opnieuw te organiseren voor onze Stichting. Het werd een enorm mooie avond in het Fulcotheater en een nog mooiere opbrengst!

De start was een heerlijk goulashdiner. Vervolgens verhuisde het gezelschap naar de zaal, waar het informatieve deel werd gevolgd door wervelende optredens, afgewisseld met een spannende veiling van goederen en diensten.
De benefietavond van 2015 was al een succes met een opbrengst van 5.000 euro, de avond van 2016 heeft
dat succes ver overtroffen en bracht maar liefst 12.500 euro op!

Graag bedanken wij alle leden van de Rotary Lopikerwaard voor hun belangeloze inzet en het geweldige resultaat!