Real time web analytics, Heat map tracking

 

Afgelopen palmzondag (1 april 2007) hebben jongeren van de Tabor-parochie het parochiecentrum van de Nicolaaskerk in Nieuwegein omgetoverd tot een heus pannenkoekenrestaurant MET terras. In een stralende lentezon konden de vele gasten onbeperkt genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken voor 5 euro. Ook werd de lekkernij verkocht als meeneempakket. De jongeren - gehuld in herkenbare actie-t-shirts, hebben keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen en de gasten waren gul.

De opbrengst is er dan ook naar: € 688 in een paar uur tijd.
Die is bestemd voor de kinderen in het Roemeense dorpje Sovata. De Stichting Roemeense Kinderhulp in IJsselstein heeft daar kinderthuis Tinkerbell gerealiseerd om kansarme kinderen de kans te geven om onder voor ons normale en liefdevolle omstandigheden op te groeien.

Deze stichting doet er alles aan om de economie in het mooi gelegen dorp te verbeteren om zo betere levensomstandigheden voor de inwoners te realiseren.

Voor alle kinderen in het dorp probeert men tal van voorzieningen te realiseren om hen meer vreugde en plezier te geven .

Het geld van de pannenkoekenactie van de Tabor-jongeren wordt daarom gebruikt voor het realiseren van een kabelbaan in de speeltuin van Sovata.

Deze solidariteit is een goed begin van de Goede Week!

 tabor NG-0407 1 tabor NG0407 2