Real time web analytics, Heat map tracking
 
Een donatie uit onverwachte hoek!
Stichting Roemenië Hulp Mastenbroek-Seerenbroek, helpt het dorpje Sansmion dat niet al te ver weg ligt van Sovata. Het bestuur van deze stichting is onlangs op bezoek geweest in Tinkerbell en zij waren onder de indruk van de gehele organisatie en het verzette werk. Vanuit hun stichting hebben wij een welkome bijdrage mogen ontvangen van € 300,- voor de nieuwe bank van de familie Nagy!
 
De Touwladder, openbare basisschool IJsselstein
Het afgelopen schooljaar hebben de kinderen van De Touwladder weer flink gespaard. Het spaardoel was brood en melk voor de kinderen uit Tinkerbell. Wij mochten maar liefst € 862,33 wij van hen ontvangen!
De school ondersteunt onze stichting al ruim vijf jaar. Misschien herinnert u zich nog het nieuwe kippenhok mét kippen? Voor al hun bijdragen en steun in de afgelopen vijf jaar willen wij hen enorm bedanken! Dank je wel Touwladder!
 
Dank aan VMBO De Linie!
Na vorig jaar een geweldige bijdrage te hebben geleverd aan het huis van de familie Gabor, kregen wij dit jaar van De Linie een bijdrage voor Tinkerbell.
 
In het kader van de internationaliseringsweek van het Anna van Rijn College heeft docent Marcel Nijenhuis onze vrijwilliger Nienke van Toor gevraagd weer een presentatie te houden over de bezigheden van de stichting. Zij kreeg twee keer 85 pubers voor haar neus, en het was afwachten hoe zij zouden gaan reageren op haar verhaal. Het was een succes! Nienke had een mooie Powerpoint presentatie gemaakt over de stichting en Tinkerbell. Daarbij liet zij de kinderen zien hoe hun bijdrage van vorig jaar is besteed aan het huis van de familie Gabor, dat nu helemaal af is!
Vol aandacht luisterden de kinderen naar wat Nienke te vertellen had. Er werden kritische vragen gesteld en het was leuk om te zien hoe de kinderen meedachten. Zelfs toen de tijd al ruimschoots was overschreden bleven er vragen komen! De stichting heeft naar aanleiding van de actie van de Linie een geweldige bijdrage van maar liefst € 840,- mogen ontvangen ten behoeve van Tinkerbell! Alle leerlingen en leerkrachten dank jullie wel!
 
Goede doelen actie in het Open-hof te Goirle
Dit jaar werden wij als stichting heel blij verrast met het bericht dat de goeden doelen actie in het Open-hof meer dan € 2.000,- voor de stichting heeft opgebracht. Een ongelofelijk geweldig resultaat! Onze vrijwilligers Keesjan Steverink en Diane Dekker hebben wederom mogen meemaken hoe groot de inzet van iedereen is geweest voor deze sponsoractie.
Er was een kraam waar houten speelgoed is verkocht, er werden zelfgemaakte hapjes verkocht, spelletjes gedaan en natuurlijk het Rad van Fortuin waar winkeliers royale prijzen voor hadden geschonken.
Zoals wij Vader- en Moederdag kennen, heeft Roemenië een Kinderdag. Met de bijdrage van het Open-hof hebben wij voor de kinderen uit Tinkerbell een gezellige dag georganiseerd. Met de prachtige bijdrage hebben we natuurlijk nog veel meer kunnen doen. Er was nog genoeg over om voor een aantal maanden brood en melk voor de kinderen te kopen. Bovendien is er een bedrag opzij gelegd om nieuwe schoolmaterialen voor het volgend schooljaar te kunnen kopen!