Real time web analytics, Heat map tracking


Een groot opgezette actie, een klein initiatief, een donatie groot of klein, we vinden het allemaal fantastisch! Behalve dat we door jullie ondersteuning onze doelen kunnen blijven verwezenlijken, geven jullie ons ook een warm gevoel. We staan er niet alleen voor, we doen het samen voor de kinderen. Deze kinderen doen er toe en met elkaar kunnen we bergen verzetten.

De heer Bruning mocht in maart met pensioen en had als één van zijn afscheidswensen een donatie aan Tinkerbell opgegeven. De heer en mevrouw Bruning zijn vaste donateurs en vonden dit een mooie gelegenheid om Tinkerbell onder de aandacht te brengen. Naast enkele mooie cadeaus, ontvingen zij ook een mooi bedrag van 109,01 euro voor Tinkerbell.

De heer en mevrouw Brevet zijn maar liefst 40 jaar getrouwd. Mooi om dit samen te bereiken en te kunnen vieren. Ze waren verheugd toen ze van meerdere gasten donaties mochten ontvangen voor de Stichting. De donaties hebben 180,00 euro opgeleverd. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. We wensen de heer en mevrouw Brevet samen nog heel veel mooie jaren toe!

Ook dit jaar mochten we weer rekenen op Ria Verwoerd, die de Stichting nogmaals heeft opgegeven voor de actie ‘spaar je club gezond’ van de PLUS Willemsen supermarkt in Benschop . Met deze spaaractie kun je clubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven door het sparen van sponsorpunten en deze te geven aan de club of vereniging die jij een warm hart toedraagt. Dank voor je inzet Ria, we zijn heel blij met het bedrag van 77,40 euro.

Niet altijd worden we geïnformeerd over een initiatief en ontvangen we spontaan giften met leuke aanleidingen, maar we hebben dan helaas onvoldoende informatie om iemand te kunnen bedanken. Zo hebben wij bijvoorbeeld van de familie Vermond spontaan 30,00 euro gedoneerd gekregen wegens een 25 jarig huwelijksfeest en ook familie Mulder heeft een mooie onverwachte donatie van 100,00 euro gedaan voor het huwelijk van Laura en Mike.

De familie de With uit Cabauw heeft een B&B verblijf, waar ook een potje staat voor donaties. Samen met een eigen bijdrage van de familie, heeft de Stichting 600,00 euro mogen ontvangen. Wij zijn super blij met de manier waarop de familie de With reclame maakt bij hun gasten. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Naar aanleiding van een 25 jarig huwelijksfeest heeft één van de gasten een origineel cadeau gegeven: een donatie van 50,00 euro voor de Stichting waar het bruidspaar actief voor is.

Één van onze vrijwilligers kiest er al een aantal jaar voor om een gedeelte van de bonus die ze van haar werkgever krijgt aan de Stichting Roemeense Kinderhulp te schenken. Hartelijk bedankt dat je geheel in de kerstgedachte 500,00 euro op deze manier aan de Stichting hebt geschonken.

oms heeft een droevige gebeurtenis toch nog een mooi gevolg. Mevrouw Hofstede-Goertz die de Stichting een warm hart toedroeg, wilde expliciet geen grote boeketten en bloemen op haar begrafenis. Familie, vrienden en kennissen hebben ruimhartig gehoor gegeven aan haar verzoek om liever iets achter te laten waar anderen meer aan hadden dan zij zelf. Na het overlijden heeft de familie Hofstede-Goertz 723,85 euro overgemaakt naar onze Stichting.

Ook de heer Snelleman heeft de Stichting jaren lang gesteund en had een gelijksoortige wens. Met dit laatste mooie gebaar van hem, heeft de Stichting 205,00 euro mogen ontvangen om de kinderen in Sovata verder te kunnen steunen.

Bij deze willen we dan ook tegen al deze spontante donateurs zeggen hoe enorm wij deze donaties waarderen. Elke keer verwonderen wij ons weer en elke gift voelt als een cadeautje. En al deze cadeautjes bij elkaar maken het werkelijke verschil voor de kinderen!

Namens alle kinderen, heel veel dank!