Real time web analytics, Heat map tracking


Een groot opgezette actie, een klein initiatief, een donatie groot of klein, we vinden het allemaal fantastisch! Behalve dat we door jullie ondersteuning onze doelen kunnen blijven verwezenlijken, geven jullie ons ook een warm gevoel. We staan er niet alleen voor, we doen het samen voor de kinderen. Deze kinderen doen er toe en met elkaar kunnen we bergen verzetten.

De heer Bruning mocht in maart met pensioen en had als één van zijn afscheidswensen een donatie aan Tinkerbell opgegeven. De heer en mevrouw Bruning zijn vaste donateurs en vonden dit een mooie gelegenheid om Tinkerbell onder de aandacht te brengen. Naast enkele mooie cadeaus, ontvingen zij ook een mooi bedragvan €109,01  
voor Tinkerbell.

De heer en mevrouw Brevet zijn maar liefst 40 jaar getrouwd. Mooi om dit samen te bereiken en te kunnen vieren. Ze waren verheugd toen ze van meerdere gasten donaties mochten ontvangen voor de Stichting. De donaties hebben € 180 opgeleverd. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. We wensen de heer en mevrouw Brevet samen nog heel veel mooie jaren toe!

Ook dit jaar mochten we weer rekenen op Ria Verwoerd, die de Stichting nogmaals heeft opgegeven voor de actie ‘spaar je club gezond’ van de PLUS Willemsen supermarkt in Benschop . Met deze spaaractie kun je lubs en verenigingen een (financieel) steuntje in de rug geven door het sparen van sponsorpunten en deze te geven aan de club of vereniging die jij een warm hart toedraagt. Dank voor je inzet Ria, we zijn heel blij met het bedrag van € 77,40.

Niet altijd worden we geïnformeerd over een initiatief en ontvangen we spontaan giften met leuke aanleidingen, maar we hebben dan helaas onvoldoende informatie om iemand te kunnen bedanken. Zo hebben wij bijvoorbeeld van de familie Vermond spontaan € 30 euro gedoneerd gekregen wegens een 25 jarig huwelijksfeest en ook familie Mulder heeft een mooie onverwachte donatie van € 100 gedaan voor het huwelijk van Laura en Mike.

De familie de With uit Cabauw heeft een B&B verblijf, waar ook een potje staat voor donaties. Samen met een eigen bijdrage van de familie, heeft de Stichting 600,00 euro mogen ontvangen. Wij zijn super blij met de manier waarop de familie de With reclame maakt bij hun gasten. Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

Naar aanleiding van een 25 jarig huwelijksfeest heeft één van de gasten een origineel cadeau gegeven: een donatie van € 50 voor de Stichting waar het bruidspaar actief voor is.

Één van onze vrijwilligers kiest er al een aantal jaar voor om een gedeelte van de bonus die ze van haar werkgever krijgt aan de Stichting Roemeense Kinderhulp te schenken. Hartelijk bedankt dat je geheel in de kerstgedachte  500 op deze manier aan de Stichting hebt geschonken.

Soms heeft een droevige gebeurtenis toch nog een mooi gevolg. Mevrouw Hofstede-Goertz die de Stichting een warm hart toedroeg, wilde expliciet geen grote boeketten en bloemen op haar begrafenis. Familie, vrienden en kennissen hebben ruimhartig gehoor gegeven aan haar verzoek om liever iets achter te laten waar anderen meer aan hadden dan zij zelf. Na het overlijden heeft de familie Hofstede-Goertz  € 723,85  overgemaakt naar onze Stichting.

Ook de heer Snelleman heeft de Stichting jaren lang gesteund en had een gelijksoortige wens. Met dit laatste mooie gebaar van hem, heeft de Stichting € 205 mogen ontvangen om de kinderen in Sovata verder te kunnen steunen.
 

Corrie en Theo Scholman waren dit jaar 45 jaar getrouwd en hebben hun gasten op het feest gevraagd om een donatie voor Tinkerbell. En met succes want we mochten een mooi bedrag van € 450 ontvangen. Corrie en Theo vinden het fijn wanneer we dit bedrag aan een leuk uitje met de kinderen besteden. Nou, dat hoeven wij geen twee keer tegen de kinderen te zeggen!  

Hans de Vos en Rini Vermond zijn al jaren goede vrienden en bedachten daarom dat het leuk zou zijn om hun 65 jarige verjaardag gezamenlijk te vieren. Het feest met veel familie, vrienden en kennissen leverde niet alleen veel gezelligheid op, maar ook een enorm mooi bedrag van maar liefst € 3.000 voor Tinkerbell.   

Van Ria en Gerard Klaren hebben wij een spontaan cadeautje door de brievenbus mogen ontvangen. Zij zijn allebei 70 jaar geworden en hebben de Stichting een mooi bedrag van € 150,00 geschonken. 

Mevrouw Bik heeft ons wel een heel bijzondere gift gegeven. Mevrouw Bik is verhuisd naar een zorgcentrum en heeft haar huis verkocht. Zij vond dat de kinderen in Roemenië ook een deel van de opbrengst mochten ontvangen. Mevrouw Bik draagt de Stichting al jaren een warm hart toe en vindt het fijn te weten dat de giften op een goede plaats terecht komen. Wij dragen er ook nu zorg voor dat het bijzondere bedrag van € 10.000 heel goed zal worden besteed.   

In juni ontvingen wij een leuke mail van Geurt van Bruxvoort, dat zijn vrouw Ans haar verjaardag heeft gevierd en daarbij € 200 heeft opgehaald voor de Stichting. Het is altijd weer speciaal om te lezen wanneer iemand zo spontaan eerst aan anderen denkt.   

Cor en Hetty de Kamper van Stukadoorsbedrijf Montfoort hebben ons verrast met € 505 (de laatste vijf euro was afkomstig van een boutje indraaien bij iemand in de haven, ook weer lief). Cor en Hetty gunnen de kinderen een extra mooie kerst en geven aan het te waarderen wanneer wij dit mooie bedrag ook op deze wijze zullen besteden. Aan deze wens geven wij natuurlijk graag gehoor.  

De Immanuelschool heeft met de kinderen van groep 1 t/m 8 in het afgelopen jaar een mooi bedrag bij elkaar gespaard met hun zendingsgeldspaarpotje. Het leverde een totaalbedrag op van maar liefst € 150. We zijn enorm blij met de inzet van al deze kinderen!  

Het NH-Café uit Bergen op Zoom heeft besloten na 10 jaar de activiteiten te staken. NH-Café zette zich in voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking door samen te komen en activiteiten te organiseren. De mensen te betrekken en uit een sociaal isolement te halen. Bij het afsluiten van de boekhouding bleek er nog een mooi bedrag in de kas te zitten van € 750. Na overleg is besloten om dit bedrag te schenken aan Tinkerbell als extra steuntje in de rug. Wij waren ontzettend verrast door dit mooie gebaar! 


Bij deze willen we dan ook tegen al deze spontante donateurs zeggen hoe enorm wij deze donaties waarderen. Elke keer verwonderen wij ons weer en elke gift voelt als een cadeautje. En al deze cadeautjes bij elkaar maken het werkelijke verschil voor de kinderen!

Namens alle kinderen, heel veel dank!