Real time web analytics, Heat map tracking

Door het jaar heen mochten wij wederom een aantal giften ontvangen. Met deze giften worden normaliter extra activiteiten gerealiseerd, kan er onderhoud in Tinkerbell gepleegd worden of worden gezinnen die het zwaar hebben extra ondersteund. Omdat wij afgelopen jaar nog steeds niet alle activiteiten hebben kunnen organiseren en dus wederom inkomsten hebben moeten missen, is het meeste sponsorgeld naar Tinkerbell en het onderhoud daarvan gegaan. Dat heeft onze eerste prioriteit. De bedragen die gedoneerd zijn voor een speciaal doel, is uiteraard ook naar dat doel gegaan. Wij zijn de onderstaande en alle andere sponsoren zeer dankbaar voor alle bedragen, groot of klein, die wij afgelopen jaar hebben mogen ontvangen!

Onze vrijwilligster van het eerste uur, Ria Verwoerd, heeft ons vorig jaar opgegeven voor de ‘spaar je club gezond’ actie van de PLUS supermarkt Willemsen in Benschop. Daarbij krijgt een club sponsorpunten die door klanten bij elkaar gespaard worden. Hoe meer klanten het jouw club gunnen, hoe meer sponsorgeld je krijgt. Totaal heeft deze actie
€ 605,- opgebracht.

Na het overlijden van hun dierbare (schoon)moeder heeft de familie Polak € 120,- overgemaakt naar onze Stichting, die zij een goed hart toedroeg.

Jarenlang deed een lieve dame mee aan de pakkettenactie. Toen dat, om gezondheidsredenen, niet meer lukte, bewaarde ze haar kleding altijd nog en leverde dat bij een inzameling in. Onlangs is ze overleden en in deze verdrietige periode heeft haar familie, in de geest van haar moeder, nog voor een laatste donatie gezorgd door bij de rouwplechtigheid te vragen om geld voor onze Stichting in plaats van bloemen. De opbrengst, ruim € 300,-, zal overeenkomstig de wens van de familie, besteed worden aan het Bejaardenproject.

Naar aanleiding van een 25 jarig huwelijksfeest heeft één van de gasten een origineel cadeau gegeven: een donatie van € 50,- voor de Stichting waar het bruidspaar actief voor is.

Antoinette Kroon hing een wens in de wensboom die de Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard voor de Kerst had neergezet. Die wens was dat haar pakketgezin voedselbonnen zou mogen ontvangen, omdat hun man/vader hen heeft verlaten en financieel niet meer bijdraagt aan het gezin. Haar wens werd vervuld en zij kreeg € 150,- om aan haar pakketgezin te doneren. Dat hebben wij uiteraard graag voor haar geregeld.

Vanuit de Stichting Pulse krijgen wij jaarlijks een sponsorbedrag uit de bingo-evenementen die zij organiseren. Door corona zijn die evenementen twee jaar niet doorgegaan en daarmee verviel ook de sponsoring. Maar tot onze grote verrassing heeft de Stichting Pulse toch aan ons gedacht en hebben zij € 1.000,- euro geschonken!


Namens alle kinderen daar, hartelijk bedankt!

Donatie Bingo klein