Real time web analytics, Heat map tracking


Lieve, lieve sponsors. Niets is zeker in het leven, dat heeft het coronavirus ons weer even goed duidelijk gemaakt. Zo dachten wij te kunnen bouwen op een aantal vaste evenementen die geld voor de activiteiten van de Stichting opleveren. Maar dit jaar zijn die grotendeels weggevallen en is het moeilijk om de inkomsten en de uitgaven in balans te brengen. Natuurlijk zijn we ieder jaar blij met jullie donaties, maar dit jaar zijn jullie onze reddende engelen. Onze grote dank voor jullie gulle gaven!

Na een noodkreet in de Tinkerbell’s Post hebben zich meer sponsors gemeld dan waar wij op durfden hopen. Een aantal sponsors is zelfs periodieke overeenkomsten aangegaan, waardoor wij minimaal vijf jaar op hun steun mogen rekenen. Behalve financiële steun, geven zij daarmee ook een stukje zekerheid. Daarnaast waren er in de afgelopen periode mooie en inspirerende initiatieven, die naast extra inkomsten ons ook een hart onder de riem steken.

Zo waren onze twee vrijwilligers Alie en Nienke op initiatief van Hans Kwee uitgenodigd bij de Run2Day Vlinderloop in Houten. Zij mochten met een informatiestand in de kantine van de korfbalvereniging Victum staan om zo meer bekendheid aan de werkzaamheden van de Stichting te geven. Van de organisatie ontvingen wij een bedrag van 250 euro. Hans heeft voor en na de loop nog een collecte gehouden, wat een extra bedrag van 186,45 euro opleverde! Alie en Nienke kijken terug op een hele leuke dag met lieve mensen, die bereid zijn geweest om de Stichting zo fantastisch te ondersteunen.

Mevrouw Marcus is echt een geweldige hulp geweest bij het financieren van de entree voor Drievliet en het eten onderweg voor onze Roemeense vakantiekinderen. We mogen al een aantal jaren op haar financiële steun bij de kindervakantie rekenen. Vorig jaar hoorde ze dat er nog geen sponsor was en ze heeft dit direct aangeboden.

Ook fijn zijn de diverse kerkgemeenschappen die ons ondersteunen door een collecte aan de Stichting te wijden. Dit keer was het de Diaconie Protestantse Gemeente IJsselstein die ons verraste met een gift van 131,15 euro.

Familie van Zelst vierde hun gouden huwelijk en in plaats van cadeaus hebben zij een donatie gevraagd. Daar is duidelijk gehoor aan gegeven en wij hebben maar liefst 700 euro mogen ontvangen.

Familie Legerstee vierde hun robijnen huwelijk en ook daar werd aan onze Stichting gedacht. Wij ontvingen een donatie van 565 euro van de gasten van het feest.

CaBe supermarkt in Benschop heeft met een statiegeldactie 59,70 euro opgehaald; daar zijn dus meer dan 500 flessen voor ingeleverd!

Op een bijzondere manier mochten we 1.500 euro ontvangen: iemand van de organisatie van ‘Nog Harder’ uit Lopik (een van de mooiste truckshows van Europa) hoorde onze vrijwilligster Thea praten over de Stichting. Zij hadden nog een potje beschikbaar waaruit een schenking aan een goed doel gedaan kon worden. Thea gaf hem een nieuwsbrief mee en voor we het wisten stond er geld op de rekening. Super! Dus vrijwilligers en anderen die ons een warm hart toedragen: praat over het werk van de Stichting! Je weet nooit waar dit toe kan leiden.

Al vanaf het begin van onze Stichting verzorgt Notaris Blokhuis alle notariële zaken. Notaris Blokhuis is met pensioen gegaan en heeft een afscheidsreceptie gehouden. Samen met het Ouderen Project in Benschop werd onze Stichting uitgekozen als goed doel waaraan kon worden gedoneerd. Wij zijn uitermate vereerd dat onze Stichting een prachtige donatie van 2.666 euro heeft mogen ontvangen.

Roelof en Wilma de With-Verheul vierden hun verjaardagen wat uitgebreider dan gebruikelijk, ook omdat hun bouwbedrijf 25 jaar bestond. Verder hebben verschillende gasten in hun Bed & Breakfast geld in het spaarpotje gedaan. En de buurvrouw, onze vrijwilligster Petra, past regelmatig op hun hond en wil daar niets voor hebben. In plaats daarvan doneerden Roelof en Wilma zelf ook een bedrag. Alles samen een mooie donatie van 600 euro.

Wat fijn dat u bij grote en kleinere gebeurtenissen in uw leven aan mensen denkt die het minder goed getroffen hebben dan wij! Met uw donaties kunnen we kinderen in Roemenië een perspectief bieden op een beter leven en kunnen we wat vreugde brengen in het vaak treurige bestaan van eenzame ouderen.oudjes bank