Real time web analytics, Heat map tracking

 
Bij uw verjaardag, jubileum, huwelijksdag, bij projecten of gewoon zo maar. U vindt meer aanleidingen dan wij kunnen bedenken om een donatie voor de Roemeense kinderen te doen. En daar zijn de Roemeense kinderen en wij u uiteraard enorm dankbaar voor! Het afgelopen jaar mochten wij onder andere de volgende donaties ontvangen.

Hans Lappee gaf een feestje voor zijn vijftigste verjaardag. Op zijn verlanglijstje stonden donaties aan twee goede doelen, waar wij er één van waren. We mochten naar aanleiding hiervan een geweldige donatie van 190 euro ontvangen.

Fantastisch dat Francis en Albert Willemsen steeds weer voor ons regelen dat de emballage zuil bij de Albert Heijn in Breda mag staan. Twee keer in het afgelopen jaar. De eerste keer ontvingen we 128,60 euro en de tweede keer 108,75 euro.

Kees Brokking, de Vloerkledenspecialist in IJsselstein, heeft al eerder een aantal vloerkleden gedoneerd en deed dat het afgelopen jaar weer. Zeer welkom in een land met zulke koude winters.

Peter en Irma Hoogkamer vierden hun 30-jarig huwelijk en vroegen donaties voor de Stichting als cadeau. Aangevuld met een bijdrage vanuit hun bedrijf, P. Engineering uit Oosterhout, ontvingen wij een hele mooie donatie van 350 euro.

Onze ambassadeur Nienke bezocht de Gerardus Majella School in Cabauw. De school had dit jaar de Stichting Roemeense Kinderhulp aangewezen als het goede doel van het jaar. Resultaat daarvan was heel veel kleding, heel veel schoenendozen met inhoud en twee spaarpotjes met een inhoud van 72 euro. Hartelijk dank daarvoor! En wat minstens net zo mooi was: Nienke heeft vier klassen bezocht om de vragen van de kinderen te beantwoorden en in elke klas moest er gestopt worden vanwege de tijd, niet vanwege een gebrek aan vragen. Heel mooi om te zien dat de leerlingen zo veel interesse hebben in hun leeftijdsgenootjes uit Roemenië.

Ook voor de kindervakantie hebben wij gelukkig een aantal gulle sponsors kunnen vinden.

Mevrouw N. Markus doneerde 250 euro voor het eten onderweg.

De Diaconie doneerde 250 euro voor het dagje uit naar Drievliet en onze eigen ambassadeur Keesjan haalde met een sponsorloop 600 euro op!

Met een groot gezin moeten er altijd zaken en mensen gehaald, gebracht, vervoerd en verplaatst worden. Een rijbewijs is dus erg handig. Tinkerbell-moeder Eva had dat niet en dat leek ook voorlopig niet te realiseren te zijn. Totdat de SRKH Afdeling Waddinxveen de handen ineensloeg en dat rijbewijs voor haar betaalde. Door hun geweldige hulp is Eva nu een rijbewijs rijker!

Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag (en je zou het hem niet geven), deed Jaap Valk een mooie donatie aan “zijn” en onze Stichting.

Jos Bekker werd 60 en vroeg voor zijn verjaardag aan zijn gasten een bijdrage voor Tinkerbell. De donaties die hij kreeg heeft hij zelf afgerond naar 500 euro. Daar zijn de twee grote gezinnen in Tinkerbell echt superblij mee!

De familie De Bruin zat goed in de feestjes. Zelf waren ze 40 jaar getrouwd, hun zoon en schoondochter waren 12,5 jaar getrouwd. En er werden een 60- en een 40-jarig verjaardagsfeest gevierd. Bij alle festiviteiten hebben zij aan Roemenië gedacht en uiteindelijk mocht Tinkerbell een donatie van 1000 euro ontvangen. Daarnaast is nog eens 350 euro voor hun pakketfamilie in Roemenië bestemd.

Een ludieke actie van Dewi Verwoerd. Via zijn opa en oma is hij besmet geraakt met het ‘Roemenië-virus’. En dus bedacht hij dat het misschien een goed idee zou zijn om peren langs de weg en bij het ophalen van de dozen te verkopen. En hij kreeg gelijk. De peren gingen als zoete broodjes over de toonbank. Totale opbrengst was 141 euro! Leuk om te zien dat de jeugd het goede voorbeeld overneemt.

Ook in België wordt er geld opgehaald voor onze Stichting. Peter Hoogkamer droeg ons voor toen er bij zijn opdrachtgever Aquafin een actie voor goede doelen werd gedaan. Leuk bedacht, de ‘Café Solidarité’ actie: een aantal afdelingen organiseert ieder op een bepaalde dag ontbijt, lunch en dessert. Verschillende mensen brengen die dag dan wat mee. De één zorgt voor brood, een ander voor pastasalade, enzovoort. Collega’s worden uitgenodigd om te komen eten en doen dan een bijdrage voor het gekozen goede doel in een potje. Wij mochten daardoor 308,01 euro ontvangen. Hartelijk bedankt hiervoor!

B2Works, een uitzendorganisatie, werkt veel met Roemeense en andere OostEuropese werknemers. Zij besloten om een goed doel te steunen in plaats van kerstpakketten uit te delen. Op deze manier wilden zij graag iets terugdoen voor Roemenië. Een mooie kerstgedachte. Wij kregen een donatie van 350 euro voor Tinkerbell.

Wij bedanken alle gulle gevers, organisatoren van feestjes en donateurs voor hun geweldige ondersteuning in het afgelopen jaar. Het is geweldig dat jullie met zoveel energie en enthousiasme dit voor de Roemeense kinderen hebben georganiseerd!