Real time web analytics, Heat map tracking


Sponsoren bedankt!!!

De Stichting met al haar vrijwilligers heeft dit jaar weer ontzettend haar best gedaan om fondsen te werven, acties uit te voeren en geld te genereren en ideeen iot te werken en uit te voeren dier met name op gericht zijn Tinkerbell wat meer onafhankelijk te maken.
Daarnaast hebben wij het afgelopen jaar van diverse sponsoren mooie giften mogen ontvangen. Deze sponsoren zijn en blijven ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van onze Stichting en het dagelijks brood van Tinkerbell. Daarom is een enorm groot en welgemeend 'hartelijk dank sponsoren!' hier op z'n plek. We zetten ze hieronder in het zonnetje.

De familie Willemsen uit Breda helpt waar ze kunnen. Zo hebben zij geregeld dat zij al twee keer bij hun plaatselijke Alber Heijn supermark een donatiezuil voor de Stichting mochten neerzetten.
De opbrengst hiervan bedraagt resp. 263,55 en 223,80 euro. Hartelijk dak, ook aan alle klanten die hun statiegeld doneerden
!

De Rotary Club Lopikerwaard doneerde de netto-opbrengst van een benefietavond. De Lions en de Rotary Club werkten samen om de avond tot een succes te maken. Het werd een heel gezellige avond met veel muziek en een dienstenveiling. Van beide kanten beviel dat zo goed dat de Rotary Club heeft besloten dat ook de opbrengst van de benefietavond 2016 naar de Stichting Romeeense Kinderhulp gaat!

Ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag schonk Peter Hogendonk ons 75 euro.

De kinderen van de Openbare Basisschool De Hobbestee uit Montfoort hebben geld ingezameld tijdens de Kerstmarkt. De opbrengst van 500 euro kwam van zelfgemaakte kerstversiering en heerlijke eigengemaakte hapjes.

Hobbestee-1 Hobbistee -2

 

Jelle, Marit. Ingmar, Rebecca, Joris, Annelie en Meike van de Catachesegroep 12/13 en leiding Majorie en Caroline, enorm bedankt voor jullie gift van 40 euro.

Op Facebook deden we een oproep voor schoolspulen voor Tinkerbell. Linda te Braak wilde graag helpen en heeft 4 dozen vol nieuwe spullen gekocht. Ruim voldoende voor de kinderen van Tinkerbell en er bleef zelfs genoeg over om over de scholen in Sovata ook blij te kunnen maken.

Ook de giften in natura worden erg gewaardeerd. Zo maakt mevrouw de Kamper uit Montfoort poppenkleertjes waarmee ze poppen leuk aankleedt. Aan het einde van het jaar krijgen wij de poppen mee om ze uit te delen bij de dozenuitgifte.

Ook mevrouw Oosenburg uit IJsselstein en mevrouw De Kamper-Timmerman zijn het hele jaar druk aan het handwerken om ons uitdeelcadeautjes mee te kunnen geven.

Marieke van Kats vierde haar 60ste verjaardag, en liet ons meedelen in de feestvreugde: als cadeau vroeg ze klinkende munt voor Tinkerbell. Ze werd goed verwend door haar gasten: 350 euro mochten wij ontvangen!

Heel fijn dat ook de ondenemers in IJsselstein ons niet vergeten; voor Wiegand Bruss Optiek hebben Chantal en Esther 3x in september kinderen geschminkt voor de winkel met als tegenprestatie een donatie van 750 euro voor de Stichting Roemeense Kinderhulp.

ZijActief is een katholiek vrouwennetwerk, met lid-organisaties door het hele land. De lid-organisatie in Nieuwegein is gestopt met haar activiteiten en besloot om het geld dat nog in kas zat (100 euro) aan ons te doneren.

De Stichting Roemenie Contact Oosterbeek bezocht Tinkerbell. Onder de indruk van wat ze daar zagen, wilden ze graag een handje helpen met een gift van 250 euro.

Het Cals College in Nieuwegein droeg de kerstgedachte ui met een gift van 550 euro.

 


Statiegeld-flessen-actie bij PlusJaap Schimmel

In oktober 2015 overhandigde Jaap Schimmel van Supermarkt Plus in IJsselstein aan onze Stichting een mooie cheque ter waarde van 1.254,80 euro!

De statiegeld-flessen-actie bij supermakt Plus werd gehouden van 6 april tot 6 juli 2015. Omdat Jaap Schimmel de Stichting een warm hart toedraagt, mocht deze actie 3 maanden verlengd worden. Een half jaar lang konden klanten van Plus hun statiegeldbonnetje inleveren voor het goede doel: onze Stichting. Al die kleine bonnetjes bij elkaar hebben geresulteerd in dit gigantische bedrag.

Jaap Schimmel en de klanten van Plus, ontzettend bedankt!