Real time web analytics, Heat map tracking

Salt Lake 04Sinds het bestaan van Tinkerbell zoeken we naar inkomsten om het kindertehuis draaiend te houden. U kunt zich voorstellen dat al die opgroeiende kinderen veel geld kosten. En we willen niet riskeren dat de kinderen op straat komen te staan, omdat er onvoldoende sponsorgeld uit Nederland komt. Dus we zoeken naar toekomst vaste inkomstenbronnen, bij voorkeur in Sovata zelf, want dat komt dan ook weer ten goede van de inwoners van Sovata. Met dat doel is in 2006 reisbureau en toeristenkantoor Salt Lake Travel opgericht.

Salt Lake Travel biedt werkgelegenheid aan twee fulltime medewerkers, Hajni en Irmus. Zij zijn goed ingespeeld op de wensen van de lokale klanten, maar kunnen ook de Nederlandse klanten die Sovata willen bezoeken goed bedienen. Dus bent u van plan om een keer uw pakketgezin of vakantiekinderen te gaan opzoeken of gewoon te genieten van de prachtige omgeving: bij hen bent u in goede handen.

saltlakeVoor uw verblijf in Sovata heeft Salt Lake Travel contacten met diverse pensions en hotels en vaak kennen ze de eigenaar persoonlijk. Van een eenvoudig pension op een mooie en rustige locatie tot een luxe viersterrenhotel dicht bij het Berenmeer, zij kunnen het voor u regelen. Wilt u liever een accommodatie waar u op uzelf kunt zijn? Ook dat is mogelijk. En het fijne is dat zij kleine of grotere problemen tijdens uw verblijf vaak meteen voor u kunnen oplossen.
Salt Lake Travel werkt samen met betrouwbare partners als het gaat om busvervoer en autohuur. Als u via hen een auto huurt, komen er geen verborgen extra’s uit de hoge hoed als u de auto ophaalt. Bovendien betaalt u dezelfde prijs als wanneer u rechtstreeks boekt via goedkope websites.
Dat ze hun mannetje staan, hebben Hajni en Irmus wel bewezen met de jubileumreis in mei 2015. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met de organisatie van de reis: goede pensions uitgezocht, prima busvervoer geregeld, voor veel gasten vanaf de luchthaven een huurauto geregeld en ze kwamen met allerlei leuke ideeën voor excursies. Ook tijdens de week zelf was niets hun te gek; ze waren dag en nacht beschikbaar voor onze gasten. De klant is echt koning bij hen en ze doen graag net iets extra.
Voor tips over wat u allemaal kunt doen tijdens uw vakantie in Sovata en omgeving kunt u bij hen binnenlopen. Ze hebben een breed aanbod van mogelijkheden voor een bezoek aan historische bezienswaardigheden en de prachtige natuur. Maar er zijn ook andere opties, zoals een bezoek aan een wijnproeverij, een bezoek aan een forellenkwekerij met aansluitend een diner met een traditioneel bereide forel, een tocht met paard en wagen met een traditioneel bereide maaltijd in de natuur of mee op een spannende excursie om beren te spotten.
Kortom, Sovata en omgeving heeft u veel te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Salt Lake Travel helpt u graag met het samenstellen van de perfecte reis voor u.

Salt Lake 01


 Wilt u meer informatie of een programma op maat? Bezoek de website www.sovatatravel.ro of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En vergeet niet:
 als u Salt Lake Travel inschakelt voor het regelen van uw vakantie dan snijdt het mes aan twee kanten: u krijgt een perfect geregelde reis èn u steunt met uw boeking het familiekindertehuis Tinkerbell.