Real time web analytics, Heat map tracking

Geweldige opbrengst benefietdiner en veiling Ruim € 10.000 is er opgehaald voor het familiekindertehuis Tinkerbell van de Stichting Roemeense Kinderhulp, afgelopen zaterdag 21 april. In Tinkerbell wonen 24 kinderen, die daardoor de kans hebben gekregen op een beter leven dan hun familie, die in erbarmelijke omstandigheden woont. Inmiddels zijn er al vijf kinderen uitgevlogen, de overige 19 variëren in de leeftijd van 4 tot 17 jaar.

Door gewijzigde wetgeving van de Roemeense Overheid lopen de maandelijkse kosten drastisch op, waardoor financiering van Tinkerbell in de problemen dreigt te komen. Met meer vaste donateurs en giften kan het voortbestaan van Tinkerbell gewaarborgd worden. Het benefietdiner en de veiling zijn speciaal voor Tinkerbell georganiseerd en met groot succes! In twee grote zalen bij de initiator van deze avond, Vergadercentrum IJsselstaete, genoten de dinergasten van een speciaal drie-gangendiner, bereid door de koks: Leonie van Mierlo, Robert Verweij,  Henny van Ooyen en Angela Staats.
Zij hebben de sterren van de hemel gekookt. Tonny Becks van De Wijnintermediair zorgde voor bijpassende wijnen. Per gang werd er uitleg gegeven over de gerechten. Vrijwilligers van de Stichting hielpen mee in de keuken en in de bediening.
Na afloop van het diner zorgde een speciale skype-verbinding met Roemenië voor een verrassing. De kinderen van Tinkerbell bedankten de gasten persoonlijk met een woordje van dank en een enthousiast gezongen lied.

Om 20.00 uur werd het extra warm in de zaal. Dit kwam niet alleen door de vele aanwezigen, maar vooral door de verhitte biedingen bij de 66 kavels. Veilingmeester Harry Singeling, bijgestaan door Jaap Valk en notaris mr. T. Duinstra, zorgde voor een feilloze begeleiding. Aan het einde van de avond zorgde de eindstand voor een groot applaus. De opbrengst van het benefietdiner en de veiling gaat geheel naar het familiekindertehuis Tinkerbell, want steun voor deze kinderen is heel hard nodig. Wilt u nog donateur worden of heeft u een gift voor Tinkerbell, neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.

Heel veel mensen en bedrijven hebben bijgedragen om deze avond tot een succes te maken en iedereen heeft belangeloos meegewerkt.De Stichting Roemeense Kinderhulp bedankt IEDEREEN die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan deze bijzondere benefietavond! Zonder de medewerking en inzet van heel veel mensen kon het prachtige resultaat van ruim € 10.000, niet gehaald worden.

Een (bijna) compleet overzicht van alle sponsoren vindt u via deze link.

Benefietdiner 1 Benefietdiner 2 Benefietdiner 3
 Benefietdiner 4  Benefietdiner 5  Benefietdiner 6
 Benefietdiner 7  Benefietdiner 8  veiling 1
 veiling 2  veiling 3  veiling 4