Real time web analytics, Heat map tracking


Het is zo langzamerhand een goede gewoonte. In het maart is er een grote Bazaar, georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Door de jaren heen heeft een aantal Bazaar2018 1enthousiastelingen zich bereid getoond er steeds weer een groots feest van te maken.


Het was weer zover; zaterdag 24 maart was er van alles te doen. Voor de jeugd allerlei spelletjes, veel lekkers om te snoepen of te drinken. Er was van alles te koop; veel is door de deelnemers zelf gemaakt, maar er waren ook allerlei speciale koopjes te vinden.

Wat bij een grote groep steeds weer in de belangstelling staat is het rad van avontuur met veel mooie en leuke prijzen. Bijna allemaal beschikbaar gesteld door winkeliers en bedrijven uit IJsselstein en omgeving. Ook de Bingo is reuze populair. En vooral niet vergeten, de Hoge Hoed loterij met geweldige prijzen. 

Prijswinnaars van de Hoge Hoed loterij kunnen hun prijzen de komende twee maanden nog afhalen bij Cor de Knijff, telefoon: 06-44748790.  De omzet van deze dag is het mooie bedrag van € 6650,-.

De Stichting Roemeense Kinderhulp dankt al haar sponsoren, vrijwilligers en de bezoekers van de Fancy Fair voor een geslaagde dag!

Bazaar2018 2Gastgezinnen gezocht
In de periode 12 t/m 31 juli komt er een groep kansarme kinderen uit Sovata (Transsylvanië, Roemenië) naar Nederland voor een onbezorgde vakantie van drie weken. Ze zijn in de leeftijd 9 tot en met 11 jaar en verblijven per tweetal bij een gastgezin. Het doel van de kindervakantie is om de kinderen weer even kind te laten zijn en de ellende in eigen land te vergeten. De Stichting zoekt nog een aantal gastgezinnen voor de kinderen.
Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met: Karin Mentink: 030 – 68 86 128 of Petra de Vos: 0348 – 55 41 99 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.