Real time web analytics, Heat map tracking

 

broodprojectWij vertelden u eerder over een proef met het verstrekken van brood aan de biologische families van de kinderen in Tinkerbell. Naar een idee van een sponsor kan de familie van Edi nu iedere twee dagen een brood afhalen bij een bakker. Kata zorgt voor de administratie en de betaling van het brood en de bakker geeft het Edi’s familie zonder betaling. Zo krijgt de familie geen cash geld in handen en worden ze toch geholpen. Het gaat goed met dit kleinschalige project. Het biedt de familie een steuntje in de rug. En daarmee helpen we Edi ook, want zo worden bezoekjes makkelijker.


We willen het broodproject graag uitbreiden naar andere biologische families. Ziet u kans om ons daarbij te helpen en ook een familie op deze manier te steunen? Het kost ongeveer 16 euro per maand om de familie van één van de kinderen van brood te voorzien.
Maar alle kleine beetjes helpen, dus met meerdere sponsors voor één familie komen we er ook. Bel ons als u interesse hebt, we vertellen u er graag meer over! 

Of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.