Real time web analytics, Heat map tracking

Na een hele lange zomervakantie van maar liefst drie maanden zijn de kinderen half september weer gestart met school.

rici 22Rici is overgegaan naar de volgende klas, is gek op sport en is enthousiast om Roemeens te leren. Dit laatste komt vooral omdat zijn trainer van de voetbalclub ook Roemeens spreekt en dit motiveert hem veel. Al is het geen hobby van Rici, rekenen kan hij best heel aardig. Rici doet altijd zijn best.

david 22
Voor Dávid is goed leren rekenen niet makkelijk, maar hij blijft gemotiveerd en maakt altijd zijn huiswerk. De overige vakken gaan hem gelukkig wel goed af, zelfs Roemeens lukt hem goed. Dávid mag graag sporten, waarbij voetbal zijn favoriet is, maar als er even tijd is mag Dávid ook graag tekenen.
ferdi-22-klFernando zit in de zesde klas. Hij heeft meer aandacht voor school dan hij voorheen had, ondanks dat meerdere vakken voor hem moeilijk zijn. Hij schrijft al veel beter dan vorig jaar, al heeft hij soms moeite zijn eigen handschrift te lezen. Zijn favoriete vakken zijn sport en tekenen. Alle kinderen voelen zich goed en gelukkig in Tinkerbell, maar Fernando is degene die dat het meest letterlijk uit. Vaak zegt hij tegen de andere kinderen als het even wat minder gaat: wees gelukkig, dankbaar voor wat je hier hebt en klaag niet zo. geta 22Geta gedraagt zich voorbeeldig op school en leert nu letters lezen en schrijven. Ze zit in de eerste klas en heeft een prachtig handschrift en haar schriftje ziet er uit om door een ringetje te halen. Ze doet goed haar best en dat resulteert in mooie cijfers. Als Geta van school komt, gaat zij zich eerst omkleden om daarna weer fris aan de slag te gaan met haar huiswerk.
alex-22-klÁlex zit in de vierde klas. Hij kan goed lezen, maar rekenen is bij hem een probleem. Het leerniveau van Álex ligt lager dan bij zijn klasgenoten, dat is best jammer voor Álex, maar deze doorzetter laat zich echter niet kennen en blijft onverstoorbaar zijn best doen. barbi-22-klBarbi doet ook flink haar best en met mooi resultaat. Ze heeft een behoorlijke woordenschat opgebouwd en spreekt in mooie volledige zinnen. Ze mag graag lezen en pikt de Roemeense taal gemakkelijk op. Ze is zo blij in Tinkerbell te wonen dat zij net als Fernando graag haar dankbaarheid mag uiten. Ze is lief voor de kinderen en de ouders, is levendig en kwebbelt er de hele dag vrolijk op los.
istvan-22-klIstván zit bij Barbi in de tweede klas. István is een rustige hardwerkende en vastberaden jongen, die altijd gemotiveerd zijn lessen volgt. Rekenen en tekenen zijn István’s favoriete vakken. Vrijwel elke dag worden wij weer verrast met een prachtige nieuwe tekening. In Tinkerbell voelt István zich fijn en is naast zijn behulpzaamheid ook erg beleefd en ontzettend lief voor iedereen. Je ziet hem echt genieten als hij het naar zijn zin heeft. geza-22-klGeza zit in de zesde klas. Hij heeft steeds mee plezier in het leren en zijn resultaten gaan vooruit. Voor hem is, zoals voor de meeste kinderen, de Roemeense taal het moeilijkste vak. Het liefste houdt hij zich bezig met geschiedenis, aardrijkskunde en biologie.
attila-22-klAttila is meestal erg rustig en hij werkt altijd hard, wat hij ook doet. Leren is moeilijk voor hem, vooral talen en wiskunde. Hij zal zeker de school gaan afmaken, wat hem veel moeite zal gaan kosten. Fysiek werk is meer aan hem besteed en zijn droom is na school ergens in de keuken te kunnen gaan werken. sandor-22-klSandor is een harde werker en doet altijd zijn best. Met veel enthousiasme leert hij veel en goed. Hierdoor is hij ook succesvol en dat komt uit zijn resultaten dan ook zeker naar voren; hij is een van de beste leerlingen van zijn klas met alleen maar goede punten. Elk onderwerp interesseert hem, maar voor Roemeens en Engels doet hij meer dan wat van hem wordt gevraagd. Hij weet dat deze vakken belangrijk zijn om later een goede baan te kunnen krijgen, dus besteedt hij daar meer tijd aan dan andere kinderen.
Zsolt-2019-kleinZsolt is vooral goed in wiskunde. Hij heeft net als Geta een erg mooi handschrift. Leren gaat hem gemakkelijk af - als hij maar wil. Net zoals voor de meeste kinderen is Roemeens het meest lastige vak voor hem. Het liefst doet hij aan sport. Vooral gewichtheffen vindt hij erg leuk om te doen. Hij volgt daar nu al speciale lessen voor en behaalt al erg goede resultaten voor zijn leeftijd. delia 22-klDélia zit midden in de puberteit. Niets kan haar boeien of interesseren. Ze houdt helemaal niet van leren of praktijklessen, hoewel ze het makkelijk zou kunnen. Ze leert steeds nét genoeg om de proefwerken met een voldoende af te ronden. Haar grote droom is om te gaan werken in het buitenland en onafhankelijk te worden van iedereen. Ze kan momenteel niet wachten tot ze 18 is en dan zelf mag beslissen over haar toekomst.
Ferenc-22-aFerence is sinds kort begonnen aan de opleiding automonteur. Omdat de opleiding niet in de buurt van Sovata is, zit hij daarvoor op een internaat. Hij is blij dat hij nu praktisch bezig is en de schoolbanken achter zich kon laten. Het vak van automonteur lijkt hem echt heel leuk, omdat hij dan zijn eigen auto straks makkelijk zelf kan onderhouden.