Real time web analytics, Heat map tracking

 

Tinkerbell's Post is de nieuwsbrief waarmee u van het reilen en zeilen in het familiekindertehuis op de hoogte wordt gehouden. De bedoeling is dat er met regelmaat een nieuwsbrief uitkomt, die zal vertellen wat er in en om Tinkerbelll zoal gebeurt. Nieuws over de kinderen, nieuwe ontwikkelingen rond het huis, en nieuws van de activiteiten die door de lokale zusterorganisatie Pro Sovata worden ondernomen, zullen onderwerp zijn van dit periodiek.
 

Nieuw bij deze uitgave is, dat deze ook digitaal beschikbaar is en naar geïnteresseerden per e-mail kan worden toegezonden. Daarmee doen we niet alleen mee met de moderne vorm van communicatie, maar kunnen we ook op een deel van de portokosten besparen. En alle kleine beetjes helpen!
Wilt u in het vervolg 'Tinkerbelll's Post' per e-mail ontvangen i.p.v. per post, dan kunt u dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reeds verschenen nummers van Tinkerbelll's Post (voorheen Nieuwsbrief Kindertehuis) zijn via onderstaande links op te vragen. Om Tinkerbelll's Post te kunnen openen heeft u Adobe Reader nodig.

 Indien u Adobe Reader nog niet heeft, dan is hier de link waarmee u het programma kunt downloaden: