Real time web analytics, Heat map tracking

Na het verhuizen van Eva en Peter en de intrek van de familie Molnar in Tinkerbell was het duidelijk: er is weer plaats in Tinkerbell voor nieuwe kinderen. Het duurde dan ook niet lang of de kinderbescherming had hier lucht van gekregen. Nog geen week later hadden we het eerste voorstel al voor een plaatsing. We wilden de nieuwe ouders echter eerst even laten wennen aan hun nieuwe situatie. Na 2 maanden en zeker 20 voorstellen later, was de familie Molnar er klaar voor. Sinds 4 oktober zijn de eerste 2 nieuwe kinderen in Tinkerbell opgenomen. Het zijn de broertjes Alex (3 januari wordt hij 9 jaar) en Dávid (op 31 december wordt hij 10 jaar). Nadat hun moeder in 2017 plotseling is overleden, stond de vader er alleen voor met de 2 kleine kinderen. Hun vader is alcoholist en zorgde nauwelijks voor de kinderen.
Sinds kort heeft hij een nieuwe vriendin die ook al 2 kinderen heeft. Het huis waar ze gezamenlijk in woonden was te klein voor de gehele familie. De vader had daarom maar besloten om de 2 broertjes bij de kinderbescherming af te geven.nieuwe kinderen 2 (Medium)

Tevens bleek al snel dat beide kinderen vaak waren opgesloten in huis als de ouders weg gingen. Hierdoor zijn ze nauwelijks naar school geweest en beide kinderen hebben daardoor een zeer grote ontwikkelingsachterstand. Veel zaken kunnen ze niet goed benoemen, omdat ze gewoonweg de woorden ervan niet kennen.
Eenmaal in Tinkerbell aangekomen keken ze dan ook hun ogen uit. Heel veel zaken hadden ze nog nooit eerder gezien in hun leven. Na 2 maanden merk je nog steeds aan alles dat Alex en Dávid overal enthousiast over kunnen zijn. Ze genieten van elk moment en grijpen elke mogelijkheid aan om weer wat nieuws te ontdekken. Ondertussen zitten ze ook op school waar ze allebei in de eerste klas zijn begonnen. Alles moet van voren af aan worden geleerd, maar elke dag is weer vol met nieuwe verrassingen en ze genieten met volle teugen van hun nieuwe leven.

Al heel snel hadden ze gevraagd aan Reni en Denes hoe ze hen moesten noemen. Reni en Denes zeiden dat dit voor hen niet uitmaakte en dat ze dit zelf mochten bepalen. Alex en Dávid waren daar al heel snel uit; het werd gewoon mama en papa.nieuwe kinderen 1 (Medium)

Na een paar weken kwam hun biologische vader op bezoek om te zien waar de kinderen waren onder-gebracht. Verschuild achter Reni en haar hand stevig vasthoudend, wilden de kinderen wel even buiten spreken met hun vader. Wat waren ze blij toen ze gewoon weer terug naar binnen konden gaan en het bezoek voorbij was. Voor ons was dat voldoende om te zien; het is nu zeker dat voor Alex en Dávid Tinkerbell hun nieuwe thuis is geworden en zij een nieuw liefdevol gezin hebben gevonden.