Real time web analytics, Heat map tracking

Laten we jullie eerst even mee terugnemen naar het begin. Sinds oktober 2019 zijn Dávid (nu bijna 14) en Alex (nu 12 jaar oud) in Tinkerbell komen wonen.

De moeder van Alex en Dávid is in 2017 gestorven en het lukte de vader niet om goed voor de jongens te zorgen. Buiten het feit dat hij alcoholist was, was hij vaak weg en sloot de kinderen dan in huis op, volledig aan hun lot overgelaten. De kinderen zijn dan ook nauwelijks naar school geweest. Op den duur kreeg de vader een nieuwe vriendin met zelf ook twee kinderen. Vier kinderen bleek te veel en Alex en Dávid werden dan ook met alleen de kleding die zij op dat moment aan hadden letterlijk en figuurlijk afgegeven bij de kinderbescherming.
Een zeer trieste aanleiding en grote belasting in hun rugzakje om op deze manier weggegeven te worden. Gelukkig zijn zij beiden goed opgenomen in Tinkerbell en voelen de jongens zich hier goed bij. Het zijn lieve jongens die de handen uit de mouwen steken als er wat moet worden gedaan en ze zijn goede vrienden geworden met de andere kinderen. alex-david vader-22

In het afgelopen jaar hebben de broertjes een bezoek gebracht aan de biologische vader en de stiefmoeder. Contact in de vorm van een bezoek is een eis vanuit de kinderbescherming. Ondanks het trieste verhaal is en blijft het wel hun vader en werden ze gelukkig liefdevol onthaald. De vader gaf hen de nodige kussen en knuffels en was heel gelukkig om de jongens weer te kunnen omarmen na zo’n lange tijd. Er was ondertussen ook nog een zusje geboren en dat in het toch al overvolle huis. We hebben wat kleding en eten achtergelaten waar de familie zichtbaar blij mee was. Met een goed gevoel over het bezoek keerden we samen met Dávid en Alex huiswaarts. Terug naar hun nieuwe veilige thuis, waar wij goed en met alle liefde voor hen zullen blijven zorgen.