Real time web analytics, Heat map tracking

noemi geslaagd 22


Eigenlijk gaan alle studenten die in het studiefonds zitten een beetje bij onze Stichting horen. We volgen ze allemaal, spreken ze moed in als het even niet gaat, staan ze met raad en daad terzijde, zijn trots als ze het goed doen, troosten ze als ze verdrietig zijn en beschouwen ze als familie. Maar Noemi heeft daarbij nog een klein streepje voor, want haar kennen we al vanaf dat ze als klein meisje, samen met haar broertjes Tamas en Lori, in Tinkerbell kwam wonen.

Voor de Tinkerbell kinderen blijft Tinkerbell hun thuis, ook als ze volwassen worden en het huis verlaten om aan een nieuwe fase in hun leven te beginnen. Het houdt niet op bij 18 jaar, we begeleiden ze zo lang ze het nodig hebben en de grote of kleine toekomstdromen die ze hebben proberen wij uit te laten komen. Noemi wilde verpleegkundige worden en dankzij een aantal sponsoren van het studiefonds heeft ze die studie ook kunnen volgen en voltooien.

Het gaat goed met Noemi. Op dit moment woont zij samen met Krisztina en een andere vriendin in een flatje in Sovata. Noemi is, na het afronden van haar opleiding, druk aan het solliciteren. Het lokale ziekenhuis wordt binnenkort uitgebreid, dat biedt nieuwe kansen. Intussen solliciteert ze niet alleen bij ziekenhuizen, maar ook bij spa hotels. Haar oudste broer, Lori, spreekt ze bijna dagelijks. Haar jongste broer, Tamas, woont nog in Tinkerbell. Ook met hem heeft zij contact, ook al is dat iets minder dan met Lori. Wat heel fijn is, is dat ze Eva, haar huismoeder uit Tinkerbell ook nog vaak opzoekt.

Noemi is gelukkig en daar worden wij dan weer heel blij van. Ze heeft nu de leeftijd dat ze terug kan kijken op haar jeugd en de rol die onze Stichting daarin gespeeld heeft. Ze wil daar graag even iets over kwijt:

“Hallo, mijn naam is Noémi Szakács en ik ben 22 jaar oud. Ik begon in 2019 met mijn studie Algemeen Medische Verpleegkunde aan de ‘Dimitrie Cantemir’ Universiteit van Targu Mures.

Ik begon met afstuderen op 15 juli 2022 en in augustus heb ik mijn laatste examen, met goed gevolg afgelegd. Ik wil graag Edwin, Karin en al mijn sponsoren bedanken, omdat zij het voor mij mogelijk hebben gemaakt dat ik deze studie heb kunnen doen. Door hen kan ik straks dit mooie beroep uitoefenen.

Sinds ik ben afgestudeerd heb ik verschillende sollicitaties uitgestuurd, momenteel ben ik in afwachting van de reacties hierop.

Ik woon nu zelfstandig in Sovata en ik ben erg dankbaar voor de kans op een beter leven. die ik heb gekregen. Heel erg bedanlt voor alles!

Noémi

noemi geslaagd 22-2 noemi geslaagd 22-1