Real time web analytics, Heat map tracking

 

Alin 2020Helaas wil het vanwege Corona niet altijd even goed lukken, maar zo nu en dan ontvangen wij toch een leuk berichtje via Facebook of Internet van de ‘Tinkerbell kinderen’ die in de loop der jaren zijn uitgevlogen.

Alin Hij kwam in 2004 bij ons wonen en is inmiddels al 16 en een hele bink geworden. Hij is happy bij zijn ouders, werkt graag met hen op het land en het gaat hem goed.

claudiu 2020

 

Claudiu Alweer 27 jaar, heeft zijn plekje in Cluj gevonden. Hij zit in de verkoop en heeft het naar zijn zin. Hij legt contacten in verschillende plaatsen om daar zijn producten te laten zien en te verkopen.

 


Annamaria
Zij is 26 jaar en nog altijd een vrolijke harde werkster. Zowel haar collega’s in het hotel waar zij alweer een aantal jaren werkt, als in het Katholieke kindertehuis waar zij als vrijwilligster kookt en zo haar eigen onderdak bij elkaar verdient, lopen weg met haar. We kunnen wel zeggen dat zij zéér geliefd is, wat wij ten volle begrijpen. Leuk om te zien is, dat Annamaria een echt plan heeft voor de toekomst. Ze wil veel sparen om straks een appartement te kunnen kopen en te verhuren. Daarna gaat zij voor een eigen huis sparen. Aan haar doorzettingsvermogen zal het niet liggen.
Annamaria 2020

Lori 2020Lori baby

 

Lori (17 jaar) Hij is het jongere biologische broertje van Lori (21), woont grotendeels op de houtfabriek waar hij ook werkt. Dit is dezelfde houtfabriek waar ook zijn grote broer woont en werkt. Lori droomt ervan om vrachtwagenchauffeur te worden, hij kan dan ook niet wachten om 18 te worden en zijn opleiding te starten.

Lori  van 21 is inmiddels vader geworden van een wolk van een baby. Het ziet er naar uit, dat hij op niet al te lange termijn met de moeder van zijn kind in het huwelijk gaat treden.

 

 Bandika

Bandika 2020 (17 jaar) was even uit beeld door o.a. Corona wat het contact in de weg stond, maar daar was hij plots weer. Via Facebook heeft hij ons een bericht gestuurd. Bandika vertelde dat hij zijn middelbare school heeft afgemaakt en nu in een houtskoolfabriek werkt en woont. Hij denkt veel aan ons (en wij ook zeker aan hem!). Bandika heeft het zwaar, om 04.00 uur staat hij op om hout te hakken en pas ’s avonds laat keert hij rond 22.00 uur terug van zijn werk. Bandika verdient € 200,00 per maand waarvan hij het grootste gedeelte aan zijn zieke moeder geeft die in een bouwvallig huisje woont. Zelf houdt hij nog een klein beetje geld over om van te leven. Het is een uitzichtloos bestaan voor beiden. Onlangs was Bandika in Tinkerbell om zijn broertjes en zusjes weer te zien. Het was een emotioneel weerzien voor iedereen. Nu we elkaar weer gevonden hebben, blijven we uiteraard contact houden en willen we opnieuw bekijken of en hoe wij Bandika kunnen helpen. Net als van alle andere kinderen zijn wij veel van Bandika gaan houden, we gunnen hem zoveel beter dan het leven dat hij nu leidt.