Real time web analytics, Heat map tracking

Nieuwe vleugels, het project waarbij Tinkerbell een gehele makeover heeft gekregen, veel zaken zijn hersteld, vernieuwd en verbe terd.
Het gehele terrein is schoongemaakt, alles wat niet meer nodig was, maar wel bruikbaar verkocht, alles wat oud en versleten was naar de afval gebracht, de schuur is geverfd en opgeruimd.
Het gehele huis is nu aan de buitenkant volledig geïsoleerd en is een nieuwe mooie buitenkant ontstaan. Hopelijk zullen we de nieuwe isolatie gaan merken aankomende winter.
Dakgoten zijn gerepareerd of vervangen. Al het houtwerk is opnieuw geschilderd.

renovatie 22 1 renovatie 22 10 renovatie 22 3 renovatie 22 5 renovatie 22 4
renovatie 22 6 renovatie 22 8 renovatie 22 7 renovatie 22 9  renovatie 22 2

Tevens zijn de kinderkamers die vorig jaar nog niet waren geschilderd, nu allemaal weer netjes en hebben de kleur gekregen die de kinderen zelf mochten kiezen (met soms een klein beetje de goede kant opsturend om niet een gehele paarse of gif groene kamers te krijgen). In sommige kamers is nieu tapijt gekomen en een van de huiskamer heeft ook een makeover gekregen. Met minimale aanpassingen, lijkt het een volledig ander huis geworden. Gordijnen, nieuwe foto’s aan de muur, gezellige bloemen en een speelhoek voor de kleinste kinderen en een goed bureau om aan te studeren en waar de computer staat..
Alle kabels die in de loop van de tijd aan de buitenkant waren gemonteerd, of beter gezegd er hingen, zijn verwijderd en op een goede manier in het huis zelf verwerkt. Daarmee is tevens ook de slechte wifi ontvangst in het huis door veel beton en ijzer, ook aangepakt.
Istvan heeft bij heel veel werkzaamheden geweldig geholpen. Hij vindt het leuk om dit te doen en hij is er ook goed is. Ook komt hij met goede nieuwe ideeën. We zijn erg trots op hem.