Real time web analytics, Heat map tracking

Krisztina 22 1
Krisztina is nog altijd heel gelukkig met haar vriend Zsolt en wil graag officieel gaan samenwonen. Nu ze 18 jaar is, heeft ze gevraagd om uitgeschreven te worden bij Tinkerbell, zodat zij vrij is om haar eigen leven op te bouwen. De procedure hiervoor is gestart en waarschijnlijk is het begin 2023 zover dat zij officieel op zichzelf verder gaat.
Krisztina wilde al wel heel graag bij Zsolt zijn en niet wachten tot volgend jaar. Omdat wij vertrouwen hebben in Krisztina, hebben wij haar toestemming gegeven om bij de moeder van Zsolt te gaan wonen, zodat Zsolt en zij samen kunnen zijn en kunnen ontdekken hoe het is om samen te leven.

Afgelopen transport kwam Krisztina haar vriendje officieel aan Karin en Edwin voorstellen. Niet dat dit echt moet, maar zij wilde dat zelf. Met een grote bos bloemen en cadeautjes kwam ze bedanken voor de mooie tijd die zij heeft gehad in Tinkerbell én de tweede kans die ze hierdoor in haar leven heeft gekregen.


Ze gaf aan dat het niet altijd makkelijk is geweest; niet voor haar en zeker ook niet voor de begeleiders, maar dat ze zeker goed heeft begrepen dat zonder Tinkerbell, zij niet een normale toekomst zou hebben gehad.
Ze nodigde ons direct uit om ook te komen kijken waar ze nu woonde. Dat vonden wij natuurlijk erg leuk en lief. Bij aankomst werden wij vriendelijk begroet door haar vrolijk kwispelende hondje Buski.
Krisztina 22 2

Aan de rand van Sovata wordt gebouwd aan een klein huisje voor hen en grootmoeder.
Een kamer/keuken/slaapkamer combinatie en een badkamer met toilet. Om het huis een grote tuin met twee koeien, drie varkens, een aantal kippen en konijnen en nog eens twee honden. Dat laatste vooral voor de beren en vossen die dagelijks vanuit het bos komen om “even” door Sovata te lopen.
Je kunt zien dat ze gelukkig is samen met Zsolt en bezig is om haar toekomst op te bouwen. Ze heeft een liefdevol thuis en haar schooldiploma op zak. Ingrediënten voor een lang en gelukkig leven. Natuurlijk houden we contact met Krisztina en staan we haar bij wanneer ze vragen heeft of ergens tegenaan loopt.Krisztina 22 3