Real time web analytics, Heat map tracking

 

Het was woensdagmiddag 12 december 2018 reuze gezellig in de Tandem. Veel ouders, opa’s en oma’s werden door de leerlingen naar de verschillende kraampjes geleid. In elke klas hadden de kinderen iets bedacht om geld op te kunnen halen voor 2 goede doelen. De Stichting Roemeense Kinderhulp en de Stichting Vrienden van de Tandem.
Ze waren heel creatief te werk gegaan. De lagere klassen hadden mooie versieringen gemaakt om in de kerstboom te hangen. Een klas had servetringen gemaakt en prachtig versierde kaarsen – haast te mooi om te gaan gebruiken. Een klas had een loter

OBS Tandem 1812 -4

 

Wat heel erg veel publiek trok was de kraam met kerstboompjes en hyacintenbollen van Groenrijk Baars. Die vlogen weg. Chocolaterie Zuccotto had zakjes met heerlijke chocolaatjes ter beschikking gesteld en daar was ook veel belangstelling voor. ij georganiseerd. De prijzen waren ter beschikking gesteld door de Jumbo, snackbar ’t Heuveltje, bakkerij Oorbeek , het Kruitvat, kapper Salon Modern en groentewinkel Verweij.

 

Naast al die leuke kramen kon men genieten van een hapje en een drankje – de tafeltjes waren constant bezet en er was zoveel animo dat je soms even in de rij moest staan. OBS Tandem 1812 -1
Het geheel werd nog feestelijker door het muziek-duo van meester Geert en juffrouw Liesbeth. Zij zorgden voor de begeleiding van enkele koortjes van de leerlingen die allemaal bekende Kerstliedjes zongen.

 

Het was een drukte van belang en er werden goede zaken gedaan. 

De totale opbrengst van de Kersmarkt mag er dan ook zijn - € 500,-.
Een prachtig resultaat en een gezellige middag dankzij de inzet van alle leerlingen van de Tandem. Chapeau!