Real time web analytics, Heat map tracking

bej proj 22 1Als we in Roemenië zijn, vragen oudere mensen ons vaak om hulp. Deze groep ouderen in Roemenië moeten rondkomen van een klein pensioentje en hebben door ziekte veel medicijnen nodig die niet allemaal worden vergoed. Sinds enkele jaren worden daarom in oktober door onze vrijwilligster Jannie de Wit dozen gevuld met dekens, truien, vesten, sokken en andere spullen voor deze groep.

bej proj 22 3Inmiddels helpen wij op deze manier rond de honderd oudere alleenstaanden of echtparen die dringend hulp nodig hebben. Graag willen wij deze ouderen ook een bedrag aan voedselbonnen geven. Wilt u ons hierbij steunen dan kunt u een eenmalige donatie doen onder vermelding van ‘Voedselbonnen bejaardenproject’. Daarnaast bieden wij tijdens het ophalen van de dozen voor ons hulpgoederentransport ook kleding en schoenen en andere producten te koop aan, die u kunt meesturen in uw pakket naar Roemenië. De opbrengst hiervan is voor dit bejaardenproject. Een win-win situatie: u kunt goede kleding en producten kopen voor uw pakket voor een klein prijsje en van het geld kunnen wij de ouderen in Roemenië ondersteunen.

 

Van de donaties die de Stichting voor dit project ontvangt, worden voedselbonnenbekostigd.
De bejaarden in Roemenië zijn extra kwetsbaar, omdat zij het moeten zien te rooien met een klein pensioentje, dat voor het grootste deel opgaat aan energiekosten en medicijnen.
Uw bijdrage is dan ook nog steeds van harte welkom. Meer informatie is te verkrijgen via Gerry Dekker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bej proj 22 2