Real time web analytics, Heat map tracking

Na drie jaar vond op zaterdag 1 april weer een traditionele Fancy-fair - rommelmarkt met boeken- en platenmarkt plaats in IJsselstein. Ondanks (of dankzij) het slechte weer was het direct vanaf het begin gezellig druk. Bezoekers snuffelden tussen de tweedehands spullen en deden de hele dag mee met de vele leuke activiteiten.fancy-fair -2023

 

De opbrengst van de gehele dag gaat naar de diverse projecten van de Stichting Roemeense Kinderhulp. Dit jaar was de opbrengst ruim € 7300, dat is meer dan in 2019. De Stichting is daar zeer trots op en is er erg verheugd mee. Wij danken alle bezoekers, vrijwilligers en sponsoren voor hun deelname, inzet en de mooie prijzen.

Hoge Hoed loterij: nog af te halen prijzen 
Voor de Hoge Hoed Loterij zijn er zes prijzen waarvan de winnaars niet aanwezig waren tijdens de trekking. Deze prijzen zijn af te halen bij Cor Knijff. Hiervoor kunt u telefonisch contact met hem opnemen: 06-44748790.
Het gaat om de volgende lotnummers: 679, 686, 748, 905, 928, 959 en 993.

Meer informatie
De Stichting Roemeense Kinderhulp zet zich al ruim 30 jaar in voor de bevolking van Sovata, Roemenië. Wie meer informatie wil over de Stichting Roemeense Kinderhulp kan contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.roemeensekinderhulp.nl.