Real time web analytics, Heat map tracking

KW1C 2019 15Na drie jaar kunnen we gelukkig weer een reis organiseren voor de leerlingen van Cals College te Nieuwegein.
Van 24 t/m 30 maart hopen wij met 20 enthousiaste leerlingen en 2 docenten naar Sovata te gaan.
We willen de leerlingen in contact brengen met leeftijdsgenoten en kennis laten maken met hun dagelijks leven in de gastgezinnen waar ze verblijven.
Natuurlijk bezoeken we het familiekindertehuis Tinkerbell waar ze kennis maken met de kinderen en hun begeleiders en klusjes oppakken. Daarnaast is er een mix van sportieve en sociale activiteiten waarin zij bijdragen aan een stukje hulpverlening aan de kansarme mensen in Sovata en omgeving.

 

Cals 2017 03

De voorbereidingen zijn weer in volle gang om met studenten van het Koning Willem 1 College uit Den Bosch en hun docenten naar Sovata te gaan om bij Tinkerbell een aantal bouw gerelateerde opdrachten te doen. In totaal zullen 18 studenten verdeeld over twee weken in mei 2023 mee gaan met hun begeleidende docenten en begeleiding vanuit de Stichting. Er zijn plannen om een carport te maken bij Tinkerbell zodat de auto’s en aanhanger netjes droog geparkeerd kunnen worden. Verder zullen hand en spandiensten worden verricht rondom het kindertehuis. Daarnaast is er ruimte in het programma om enkele activiteiten te ondernemen in de omgeving en andere hulpprojecten van de Stichting te bezoeken.