Real time web analytics, Heat map trackingcollectebusDe jaarlijkse collecte van de Stichting Roemeense Kinderhulp werd weer gehouden in IJsselstein, Benschop en Lopik. De collectanten hadden meestal het weer mee. Het was meestal een plezier om op een of twee avondjes een wandeling van 1,5 - 2 uur door je stad of dorp te maken en dan ook nog geld ophalen voor de Stichting! Daar zouden toch veel meer liefhebbers voor te vinden moeten zijn!? En we hebben ze hard nodig, want het aantal collectanten is de afgelopen jaren verminderd en er zijn steeds meer huizen waar de bus niet welkom is. Dat betekent dat: meer deuren langs = meer kans!

Dit jaar hadden de collectanten niet te klagen en hun inspanningen leverde een mooi resultaat op:

IJsselstein € 3.126,19
 Benschop

€ 1.417,34

 Lopik € 1.705,05
 Totaal € 6.248,58

De stichting is heel erg blij met dit resultaat. De opbrengst komt ten goede aan de projecten van de Stichting: familiekindertehuis Tinkerbell, het hulpgoederentransport in november en de jaarlijkse kindervakantie voor 42 kansarme kinderen die bij gastgezinnen worden opgevangen.

Voor meer informatie over de Stichting bezoek onze website: www.roemeensekinderhulp.nl en like ons op facebook
Laten we hopen dat volgend jaar het aantal collectanten weer groter is. Elke deur die open gaat geeft kans op een (kleine) bijdrage - en vele kleintjes maken één grote! Hierbij een dringende oproep om volgend jaar een paar avonden mee te doen aan deze actie.

Wilt u volgend jaar ook een of twee avondjes genieten van uw stad of dorp?
Meld u daan aan en neem contact op met een van de bestuursleden of met:    
voor IJsselstein: Jaap Valk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 030 - 6882428
voor Benschop : Petra deJong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor Lopik: Thea BoschDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.