Real time web analytics, Heat map tracking

eindelijk 2021-2Na lang wachten kon afgelopen zomer eindelijk het eerste transport weer naar Roemenië. Dat werd hoog tijd, want onze opslag puilde aan alle kanten uit; er moest wat gebeuren.

Met het transport zijn er ook kringloopspullen naar Roemenië gestuurd. De garage bij Tinkerbell stond helemaal vol met dozen vol met spulletjes uit Nederland.
Met de kleding en de spullen is in juni bij Tinkerbell een grote (rommel)markt/bazaar gehouden. Vanwege corona was het niet toegestaan om hier een groot evenement van te maken, maar door mond-op-mond reclame ging het als een lopend vuurtje door Sovata en zijn er toch veel mensen geweest. De spullen gingen grif van de hand en de opbrengst mag er zijn: voor ruim 1250 euro is er verkocht. Een mooie bijdrage voor Tinkerbell. Afgelopen oktober is er nog een rommelmarkt gehouden compleet met een “Rad van Avontuur” en eigen gemaakte wafels. Deze markt is georganiseerd door de leerlingen Zorg en Bouw van het Koning Willem I College uit Den Bosch die op dat moment twee weken met ons in Sovata verbleven in het kader van een studiereis. Ondanks het slechte weer is daarbij ook weer een grote opbrengst genoteerd: 2.088 euro.

eindelijk 2021-1De plannen lagen al langer op de plank, maar dit heeft ons nog meer overtuigd, dat een permanente eigen kringloopwinkel een mooie aanvulling is op de inkomsten van Tinkerbell.


De plannen hiervoor worden nu verder uitgewerkt. Dit gebeurt samen met het Koning Willem I College, die hiervan een studieproject heeft gemaakt. In de komende jaren kan dit verder worden uitgewerkt en uiteindelijk worden gerealiseerd.
Ook zijn met het transport de ondersteuningsdozen voor de kinderen in Tinkerbell gestuurd. Het uitpakken van die dozen was voor de kinderen weer een heel groot feest; want ook zij hebben hier heel lang op moeten wachten.


En zo was het eerste transport sinds eind 2019 aan alle kanten weer een groot succes!