Real time web analytics, Heat map tracking

Met het novembertransport met de pakketten komt er met de 3 opleggers ook heel veel meer naar Sovata. Dat wordt dan opgeslagen in de 2 schuren op het terrein van Tinkerbell. In de loop der tijd was er heel veel dat daar al enige tijd stond. Met de komst van Tunde, Istvan, Reni en Denes tijd om dat eens grondig aan te pakken. 

Heel spontaan ontstond het idee om een grote opruiming te houden en de spullen te gaan verkopen. Zo gezegd, zo gedaan. Als proef een marktje op het eigen terrein van Tinkerbell. Met wat mond op mond reclame via docenten bleek de belangstelling geweldig! Kleding en speelgoed te kust en te keur. De opbrengst van de eerste dag was enorm, bijna € 400.= en dat is in Sovata best veel geld.

Vooral Tunde was laaiend enthousiast en plande een 2e dag een week later. Ook toen bleek er weer belangstelling. Ze kregen de smaak te pakken. Een marktje in Eremitu werd bezocht en een stalletje in Sovata bij het Berenmeer geboekt. Ook daar bleken de aangeboden goederen (voornamelijk kleding en speelgoed) in de belangstelling te staan.

Al met al hebben de ouders 2 doelen bereikt: De schuren zijn weer een stuk leger en daarnaast een prachtige meevaller van nagenoeg € 2.500. Chappeau!!

markt TB 19 1 markt TB 19 2 markt TB 19 3
markt TB 19 4  markt TB 19 5