Real time web analytics, Heat map tracking

jubileumavond 2016 05 Afgelopen vrijdag 22 januari in het Fulcotheater vierde de stichting Roemeense Kinderhulp een jubileumavond op bijzondere wijze met speciale gasten en natuurlijk de organisatie, de vele vrijwilligers en de gastgezinnen.
Op deze avond heeft eenieder genoten van de muzikale talenten, de scholierenband Undefined, Roos Blufpand, popkoor Amazing uit Nieuwegein en de Murphy Jets. Roos Blufpand wist met haar muziek, teksten en haar tussen haar liederen door een boodschap mee te geven, wat kortgezegd neerkomt op geniet van de mooie momenten in het leven. Levensverteller Bram Thomassen gaf op een geheel andere ludieke wijze dezelfde soort boodschap door zijn levensverhaal te brengen.

Impressies op het scherm en speciale gasten uit Roemenië als Eva Nagy (vakantiekind en inmiddels moeder in het familiekindertehuis Tinkerbell) en Claudiu Levai (oudste kind uit het familietehuis Tinkerbell, gaven weer waar Stichting Roemeens Kinderen voor staat. Eva en Claudiu gaven beiden eenieder een kijkje in hun leven, waar ze vandaan kwamen tot waar ze nu zijn gekomen. Doormiddel van dankbare woorden gaven ze aan dat de Stichting Roemeense Kinderhulp enorm heeft bijgedragen aan het gelukkig leven dat ze op dit moment hebben.

Oud burgemeester Patrick van den Brink gaf op deze bijzondere avond het stokje over aan Burgemeester Patrick van Domburg het Comité van Aanbeveling. Patrick van den Brink zal bij de Stichting Roemeense Kinderhulp niet uit beeld verdwijnen, maar op een andere wijze betrokken blijven.jubileumavond 2016 06

Dankwoorden aan de vele vrijwilligers, gastgezinnen en sponsoren, passeerden deze avond de revue. Aan het eind van het programma in het theater was er midden in het prachtige optreden van Popkoor Amazing uit Nieuwegein een onverwacht moment gekozen om de moderators van de Stichting Roemeense Kinderen in het zonnetje te zetten, Edwin en Karin Mentink kregen een warm welgemeende staande ovatie.

De avond werd op voortreffelijke wijze gepresenteerd door tv-presentatrice Anouk Smulders

Na afloop was er een swingende afterparty met de Murphy Jets in het theatercafé.

 

IJsselstein Geplaatst 24 januari 2016
Allesvan.nl /De Utrechtse Waarden
Foto's Richard de Bruin