Real time web analytics, Heat map tracking

Zaterdag 23 maart vond de 28e fancy fair en rommelmarkt van de Stichting Roemeense Kinderhulp weer plaats in IJsselstein. In diverse zalen van 't Kruispunt stonden vele bruikbare spullen, speelgoed, boeken, kleding en elektrische apparaten klaar. Al bij de opening rende het toegestroomde publiek naar de diverse zalen om als eerste een keuze te kunnen maken. In de grote zaal startte de fancy fair met het Rad van Avontuur en de Hoge Hoed Loterij. De hele dag door werd er fanatiek gespeeld om mooie prijzen, zoals tv's, fietsen, sjoelbakken, elektronische apparaten, speelgoed en diverse andere mooie spullen. Aan het einde van de dag kon een spectaculaire opbrengst van bijna 7000 euro bekend worden gemaakt. De Stichting Roemeense Kinderhulp is ontzettend verheugd over dit mooie bedrag. De gehele opbrengst gaat naar de projecten van de Stichting.
Bazaar 2019 02

Hoge Hoed loterij
Tijdens de fancy fair konden er lootjes worden gekocht voor de Hoge Hoed Loterij. Een aantal prijzen is nog niet opgehaald, waaronder een dekbed, televisie, kinderfiets en diverse andere mooie prijzen. De prijzen die niet zijn opgehaald, zijn gevallen op de lotnummers: 145, 231, 232, 235, 239, 245, 257 en 322. Heeft u een winnend lotnummer, neem dan contact op met de Stichting door te bellen naar nummer: 030-688 6128 (na 18.00 uur) of stuur een mail met uw telefoonnummer naar:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De Stichting bedankt alle bezoekers van de fancy fair, sponsoren en alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan dit mooie succes.

 

Enkele beelden van de geslaagde dag

 

Bazaar 2019 01 Bazaar 2019 03
 Bazaar 2019 04  Bazaar 2019 05
Bazaar 2019 06 Bazaar 2019 07

tinkerbell 02"En hoe is het nu in Roemenië?"
Een vraag die momenteel veel gesteld wordt. Ook daar heeft men te maken met het COVID-19 virus. En ook daar zijn er verschillende maatregelen genomen.  Lees hier meer. 

  !!ATTENTIE!!

In verband met maatregeken met betrekking tot het coronavirus COVID-19 zijn er verschillende wijzigingen in de jaarlijkse agenda.

 

Het bestuur bekijkt of we de geplande activiteiten op een later tijdstip alsnog door kunnen gaan. 
Houd u de agenda in de gaten! Zodra het duidelijk is wanneer de maatregelen worden opgeheven, hervatten we uiteraard onze activiteitenen zullen u hierover informeren.

 

We willen iedereen bedanken voor hun inzet tot nu toe en we hopen dat iedereen begrip heeft voor deze maatregelen.

 

voorwoord mag2019Nieuws Magazine 2019 nr 28

Een nieuwe uitgave boordevol nieuws en informatie over alle activiteiten van de Stichting
in het jaar 2018

Met deze link opent een nieuwe venster met het hele magazine.

Calsreis 19 01

Orientatiereis Cals College

De geplande reis op 28 maart 2020 gaat helaas niet door! Voor de vierde keer zou een groep van 24 leerlingen van het Cals College naar Sovata gaan. Dit jaar door de Corona pandemie gaat het niet lukken  Laten we hopen dat er volgend jaar weer voldoende rust en zekerheeid is om de reis opnieuw te ondernemen.
Verslag van de reis uit 2018

KV 3Vliet 16 003aGASTGEZINNEN GEZOCHT!

Ieder jaar komen er 42 kinderen uit Sovata en omgeving voor een drieweekse vakantie naar Nederland.Ze logeren per stel bij gastgezinnen. Helaas kan dat dit jaar geen doorgang vinden.

Voor de zomer 2021 zijn we alvast op zoek naar gastgezinnen. Neemt u ook 2 kinderen op?! Voor hen is  het een onvergetelijke periode! Jaren later kijken ze er met heel veel dankbaarheid op terug. Een ervaring die hun verdere leven een enorme boost geeft.
Lees voor meer info. En meld u aan!

 

Claudiu in NLTinkerbell kinderen worden groot
Er is al een aantal kinderen uitgevlogen na het beeindigen van hyn opleiding of doordat ze 18 jaar werden.
Een van de laatste was Claudiu die na zijn studie helaas geen werk kon vinden. Hier het laatste nieuws over hem

markt TBEen nieuwe wind.
Begin augustus begonnen de twee nieuwe  ouderparen in Tinkerbell.

Tunde en Istvan Simo in het ene huis en als buren Reni en Denes Molnar.
Ze borrelen van nieuwe initiatieven. 
Een daarvan is het verkopen van goederen op markten. 
Zie hier een kort verslag

ZHbedplusEen tweede leven
Hoe verschillemde verpleegartikelen aan een tweede leven konden beginnin in Roemenië dankzij een oplettende vrijwilliger. En daarmee veel mensen blij maakte. Lees meer . . .

Doneren terwijl u koopt!onlineshop
Kan dat??? Ja, echt. Als u regelmatig shopt via een webwinkel dan kunt u tegelijkertijd ook sparen voor de stichting. Lees meer . . . , maar vooral DOEN!

 trapveldjeSponsor gezocht
Wij zoeken nog enkele sponsors voor een aantal projecten. Personen en instanties die heel goed wat extra hulp kunnen gebruiken. Bezoek de volgende pagina voor meer informatie.

 ouderenproject-15 Ouderenproject
Alhoewel de naam van de stichting spreekt over kinderen, besteed ze ook veel aaandacht aan de groep eenzame ouderen.  Deze vaak vergeten groep heeft veel steun nodig. Lees wat wij er aan doen en hoe u kunt helpen.

broodproject3 Broodproject
De ouders van de kinderen die in Tinkerbell geplaatst worden leven in erbarmelijke omstandigheden. Die vergeten we niet. Een van de manieren van hulp is het Broodproject. Lees meer . . . .