Real time web analytics, Heat map tracking

 

kacso kinga

Twee jaar geleden zochten we een of meer sponsors voor Kinga Izabella Kacsó. Kinga studeert rechten. Haar ouders doen erg hun best om haar daarbij te steunen, maar een studerend kind kost veel geld. We zochten, en vonden, een of meer sponsors die Kinga met € 13,50 per week konden steunen. Hoe gaat het nu met haar?

Kinga zit nu in het derde jaar van haar studie, hierna moet ze nog een jaar. Met haar studie gaat het goed, maar de financiële situatie van haar ouders is verslechterd. Door de financiële crisis is hun salaris met 25% verminderd. En vorig jaar kregen ze ook voedselbonnen, maar dit jaar is dit helaas ook niet meer doorgegaan. Kinga is op zoek gegaan naar een bijbaantje, zodat ze haar ouders kan ondersteunen. Ze werkt nu elk weekend voor een klein salaris. En naast een volledige studie is dat erg zwaar. Toch prijst ze zichzelf gelukkig, want hoe moeilijk het voor haar ouders ook is, ze hebben nooit gezegd dat ze maar moest ophouden met haar studie.

We hopen dat het dit jaar ook weer lukt om voldoende sponsors bij elkaar te krijgen om Kinga verder te laten studeren. Wilt u het verschil in haar leven maken? Neem dan even contact met ons op.

   

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Roemeense kinderen hebben een droom, met uw hulp wordt die werkelijkheid! 

 

Projectlogo TB 2018 ZONDER TEKST (Mobile)

Geweldige opbrengst  benefietdiner!
Onder het motto Geef Tinkerbell nieuwwe vleugels vondt er op
21 april een benefietdiner plaats in het vergadercentrum IJsselstaete. Een spetterende avond met een geweldig resultaat mede door de aansluitende veiling.
Lees meer . . . . . 

 

3e Reis Cals leerlingenCalsreis 2018 01

Dit jaar ging er voor het 2e achtereenvolgende jaar een groep leerlingen van het Cals College te Nieuwegein naar Sovata. Een gezellige en  leerzame reis. En of het een succes was leedt u hier . . . .

Kinderen voor kinderen (maar dan anders)egelantier 1

We kwamen via via in contact met een kinderdagverblijf uit Alkmaar..
Daar hadden de kinderen wat uit eigen collectie afgestaan voor  kinderen uit
Sovata en Chibed, Een kort verslag.

Gastgezinnen gezocht!KV 3Vliet 16 019

Ieder jaar komen er 42 kinderen uit Sovata en omgeving voor een direweekse vakantie naar Nederland. Ze logeren per stel bij gastgezinnen.

Nu zijn we voor de komende zomerperiode nog op zoek naar gastgezinnen.
Lees voor meer info. En meld u aan!

Katalin Polotka 2Tinkerbell
Een familiekindertehuis runnen is geen eenvoudige taak. Katalin Polotca (Kata) doet daar een boekje over open. U zal daarna begrijpen wat er allemaal bij komt kijken!
Lees haar verhaal.

Nieuws Magazine 2017 nr 26
Cals 2017 01

Een nieuwe uitgave boordevol nieuws en informatie over de activiteiten van de Stichting in het afgelopen jaar.

Met deze link opent een nieuwe venster met het hele magazine.

 

Sponsor gezocht
gyongyverWij zoeken nog enkele sponsors voor een aantal projecten. Personen en instanties die heel goed wat extra hulp kunnen gebruiken. Bezoek de volgende pagina voor meer informatie.

OuderenprojectErszebet 1
Alhoewel de naam van de stichting spreekt over kinderen, besteed ze ook veel aaandacht aan de groep eenzame ouderen.  Deze vaak vergeten groep heeft veel steun nodig. Lees wat wij er aan doen en hoe u kunt helpen.

'Leuk voor later'KV Zucotto 16 Keesjan 009 
Al meer dan 1000 kinderen uit Sovata en omstreken hebben de afgelopen 25 jaar 3 weken vakantie bij Nederlandse gastouders doorgebracht. Voor al die kinderen een onvergetelijke ervaring waar zij jaren later met veel plezier op terugkijken. 
Klik hier voor foto's van hun belevenissen.