Real time web analytics, Heat map trackingcollectebusDe jaarlijkse collecte van de Stichting Roemeense Kinderhulp werd weer gehouden in IJsselstein, Benschop en Lopik. In de bijna tropische temperaturen viel het soms niet mee! Het leverde de nodige transpiratiedruppeltjes op! Maar de doorzetters gingen toch de straat op en met resultaat.

Ook dit jaar konden we gebruik maken van een QR code op de collectebus. Heel handig voor die adressen waar men geen kleingeld meer in huis heeft.
Dat bracht Rene van de Brugge op een idee! Als we in een aantal wijken niet deur aan deur met de bus langs gaan, dan kan ik een flyer in de brievenbus doen. Met een artikel over de Stichting met informatie over onze activiteiten en de QR-code. En dat bleek een gouden greep.


Dit jaar hadden de collectanten niet te klagen en hun inspanningen leverde een mooi resultaat op:

 IJsselstein € 3.297,53
 Benschop & Lopik

€ 3.368,56

QR-code collecte + flyer € 1.042,44
 Totaal € 7.710,51

De stichting is heel erg blij met dit resultaat. De opbrengst komt ten goede aan de projecten van de Stichting zoals: familiekindertehuis Tinkerbell, het hulpgoederentransport.

Voor meer informatie over de Stichting bezoek onze website: www.roemeensekinderhulp.nl en like ons op facebook
Laten we hopen dat volgend jaar het aantal collectanten weer groter is. Elke deur die open gaat geeft kans op een (kleine) bijdrage - en vele kleintjes maken één grote!
Hierbij een dringende oproep om volgend jaar een paar avonden mee te doen aan deze actie. 

Wilt u volgend jaar ook een of twee avondjes genieten van uw stad of dorp?
Meld u daan aan en neem contact op met een van de bestuursleden of met:    
voor IJsselstein: Rene van der Brugge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 030 - 6882428
voor Benschop : Petra de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
voor Lopik: Thea BoschDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

103 jarige

 Een volhouder!

Lees meer over deze enthousiaste vrijwilliger.

 

nwe vleugels KWI 22 7Nieuwe vleugels voor Tinkerbell

17 jaar na de ingebruikname zijn er ingrijpende aanpassingen nodig, Er is al veel werk verzet, Ook afgelopen jaar. Lees meer over de vele activiteiten!

KW1C 2019 15
Orientatiereizen scholen

In 2023 weer orientatie reizen gepland naar Tinkerbell. Weer mooie plannen! Lees meer . .  .

trucks 01Rijbewijsfonds

Altijd weer uitdagend zo'n
grote vrachtwagen!.
Een droom voor kleine jongens,
Lees meer.

Nieuwe bewoners van TinkerbelTB kids 2021 1
Omdat enkele oudere kinderen een nieuwe fase van hun leven instapten was er ruimte voor aanvuling. Er kwamen 5 nieuwe bewoners! Lees meer . . .  .

2022 voedselpakketten foto 08

Extra voedselpakketten

Tijdens het uitdelen van de uitnodigingen komen we situaties tegen waar of geen uitnodigign voor is of gezien de situatie iets extra's nodig is. Dit jaar konden we voor 22 geziennen wat extra's doen. Lees meer

Ceesen Jaap 01Cees en Jaap op defiets

Twee enthousiaste fieters bezoeken inkerbell
met een verrassing. Lees hierover

clauidiu 02Claudiu

De weg naar volwassenheid loopt niet altijd op rolletjes.

Een weg vol hobbels en kuilen. Lees meer

FOTO 15 De lopers Alie 03De lopersgroep

Voordat de vrachtwagens op reis gaan naar Sovata is daar al heel wat voorbereid.
Lees meer . . .

Doneren terwijl u koopt!onlineshop
Kan dat??? Ja, echt. Als u regelmatig shopt via een webwinkel dan kunt u tegelijkertijd ook sparen voor de stichting. Lees meer . . . , maar vooral DOEN!

ouderenproject-15 Ouderenproject
Alhoewel de naam van de stichting spreekt over kinderen, besteed ze ook veel aaandacht aan de groep eenzame ouderen.  Deze vaak vergeten groep heeft veel steun nodig. Lees wat wij er aan doen en hoe u kunt helpen.

 trapveldjeSponsor gezocht
Wij zoeken nog enkele sponsors voor een aantal projecten. Personen en instanties die heel goed wat extra hulp kunnen gebruiken. Bezoek de volgende pagina voor meer informatie.