Real time web analytics, Heat map tracking

 

Bij de Stichting komen steeds meer aanvragen binnen voor individuele gevallen. De aanvragen variëren van ondersteuning bij gecompliceerde medische ingrepen tot het aanleggen van verwarming en de aanschaf van medische hulpmiddelen. Hieronder een overzicht van de meest urgente situaties.
 


Tinkerbell tinkerbell 2010

De maandelijkse kosten voor de 2 huishoudingen stijgen jaarlijks. Wie wil als sponsor een deel van deze kosten sponsoren?
Kijk voor meer details hier

 


Carmen 16Beugel voor Carmen

 

Wie helpt mee het gebitsprobleem van Carmen te helpen oplossen?
zij krijgt een speciale behandeling in de universiteit van Tirgu Mures. Maar ja die is niet gratis. Lees meer . . .

 

Wie helpt mee ? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van de stichting!

 


Vlinderkind Andrea

vlinder andreaAndrea heeft een ernstige huidaandoening.
Slechts met bijzondere medische hulpmiddelen en zalf is zij te helpen.
Lees meer . . .

 
Studiefonds

 

Naast de op deze pagina getoonde projecten is er nog een aantal personen die hulpvragen hebben. Dat zijn de deelnemers aan het studiefonds. De stichting probeert hen zo veel mogelijk te helpen, maar de 'pot' is toe aan aanvulling.


Een bijdrage daaraan is heel erg  welkom.
U kunt daartoe contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wizkid Ilona KovacsKovacs Ilona


Zij zorgt voor probleemoplosser voor alle problemen met computers in gebruik bij Tinkerbell. Haar sponsor stopte en nu is zij op zoek naar een nieuwe zodat zij haar studie kan afmaken. Wie helpt haar?
Voor meer info zie . . .
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Trapveldje

 

De jongens van Tinkerbell willen graag een balletje trappen. Op het terrein van Tinkerbell is voldoende ruimte. Helaas is het land rond Tinkerbell daar niet geschikt voor. Kuilen een hobbels. Er moet nogal wat gebeuren. Voor de kosten daarvan is inmiddels een sponsor! (lees meer). Maar er is meer nodig om de wens te realiseren. Stort uw bijdrage op rekening NL82 RABO 016.92.29.629 o.v.v. "Trapveldje Tinkerbell"

 

De Roemeense kinderen hebben een droom, met uw hulp wordt die werkelijkheid!

Er zijn ook al heel wat projecten afgerond: lees meer

 

 

14-9-2017