Real time web analytics, Heat map tracking


Het is zo langzamerhand een goede gewoonte. In het voorjaar is er een grote Bazaar, georganiseerd door een grote groep vrijwilligers. Door de jaren heen heeft een aantal enthousiastelingen zich bereid getoond er steeds weer een groots feest van te maken.


In het voorjaar is het weer zover; een zaterdag en zondag is er van alles te doen. Voor de jeugd zijn er allerlei spelletjes, er is veel lekkers om te snoepen of te drinken. Er is ook van alles te koop; veel is door de deelnemers zelf gemaakt, maar er zijn ook allerlei speciale koopjes te vinden.

Wat bij een grote groep steeds weer in de belangstelling staat is het rad van avontuur met veel mooie en leuke prijzen. Bijna allemaal beschikbaar gesteld door winkeliers en bedrijven uit IJsselstein en omgeving. Ook de Bingo is reuze populair. En vooral niet vergeten, de loterij met geweldige prijzen. 

Naast de gezellige dag en de leuke prijzen gaat het natuurlijk om de opbrengst, bestemd voor de Stichting, en dan vooral voor het familiekinderhuis 'Tinkerbell'.

Hieronder een paar beelden van de verschillende activiteiten.

bazaar13 3 bazaar13 6 bazaar13 7
bazaar13 8 bazaar13 10 bazaar13 2
bazaar13 5 bazaar13 14 bazaar13 9